feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Christmas Maker Fair @ Nod makerspace

Sat, 17 Dec 2016 ⏐11:00 am - Sun, 18 Dec 2016 ⏐6:00 pm

Christmas maker fair

Christmas Maker Fair @ Nod makerspace
17 – 18 Decembrie, 11:00 – 18:00

Christmas Maker Fair e primul târg de sezon care reprezintă cu mândrie cultura makerilor din România, promovând o alternativă la cadourile în serie prin obiecte ce au în spate mai mult decât un proces mecanic de producție, o poveste alimentată de pasiunea pentru design, inginerie, croitorie sau fabricație.

CÂND
Sâmbătă, 17 decembrie, între 11.00 și 20.00
Duminică, 18 decembrie, între 11.00 și 18.00
(Intrarea este liberă)

CE
Un Maker Fair e un loc în care poți să-ți cumperi (sau) să-ți faci cadoul aproape perfect, cel pe care-l cauți neliniștit în magazinele din oraș, cel pe care ți-l imaginezi dar nu știi exact cum ar arăta până nu-l ai în mână. La Maker Fair o să găsești haine, bijuterii, articole de design interior, ilustrații dar și produse de gastronomie (făcute local, la scară mică, în atelierele creative ale Bucureștiului). Pe lângă standuri o să descoperi un corner interactiv cu tehnici de imprimare 3D, origami, ceramică, ateliere pentru copii mici și mari, un mini-live band cu muzică de sezon, degustare de cafea și ciocolată caldă gourmet. Cam tot ce trebuie ca să pornim motoarele Crăciunului așa cum trebuie.

UNDE
Christmas Maker Fair este organizat și găzduit de Nod makerspace, centrul comunitar creativ de dimensiuni mari din România care a transformat un fost complex industrial de pe Splaiul Dâmboviței într-un spațiu antreprenorial dedicat democratizării design-ului, ingineriei, fabricației și educației creative.
Cum ajungi>> Nod e situat pe Splaiul Unirii nr. 160, la câteva minute de condus de la Piața Unirii, poți ajunge cu metroul până la stația Timpuri Noi sau cu RATB linia 133. Cu ocazia târgului vei putea descoperi ce se întâmplă în spatele atelierelor de ceramică, croitorie, origami, sudură, proiectare 3d, strung, prelucrarea lemnului și a metalelor. www.nodmakerspace.ro

Details

Start:
Sat, 17 Dec 2016 ⏐11:00 am
End:
Sun, 18 Dec 2016 ⏐6:00 pm
Event Category:
Event Tags:
, , , ,

Organizer

NOD makerspace
Phone:
0746 323 217
Email:
contact@nodmakerspace.ro
View Organizer Website

Venue

NOD makerspace
Splaiul Unirii 160
Bucharest, 040041 Romania
+ Google Map
Phone:
0746 323 217
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

feeder logo Submit your event