feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fă o codiță fericită de sărbători @ Miau

Sat, 3 Dec 2016 ⏐12:00 pm - Sun, 4 Dec 2016 ⏐8:00 pm

Fă o codiță fericită de sărbători @ Miau

Fă o codiță fericită de sărbători @ Miau
3 – 4 Decembrie, 12:00

Dragi iubitori de produse handmade, de pisici sau animale în general, sau poate doar voi cei înainte de Moș Nicolae aveți nevoie de un cadou simpatic pentru cei dragi din viața voastră, pe voi toți vă așteptăm la Miau, în weekendul 3-4 decembrie, între 12-20.

Scopul principal al evenimentului este strângerea de donații în mâncare, jucării și fonduri pentru animalele de la Dog Rescue Shelter și Miau, dar v-am pregătit și un mic târg de produse handmade, cât mai diversificat pentru ca voi să reusiti sa vă faceti cumpărăturile de sărbători.

Pe cei mici, dar și pe cei mari, îi așteptăm la atelierul de pictură pe ceramică cu Ch’artist – Paint Your Own Pottery Studio, iar tot ceea ce pictați este de luat acasă și dăruit cuiva drag, la fel și de la atelierul de decoupage susținut de Dori’s Creations! De la eveniment nu vor lipsi nici tatuajele cu henna și codițele de ață. Și dacă vremea de afară ține cu noi, pe perioada celor două zile vom avea parte și de demo-uri cu baloane uriașe de săpun în curte la Miau.

Details

Start:
Sat, 3 Dec 2016 ⏐12:00 pm
End:
Sun, 4 Dec 2016 ⏐8:00 pm
Event Category:
Event Tags:
, ,
View Event Website

Venue

Miau
Str. Maximilian Popper, nr. 41, Romania + Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

feeder logo Submit your event