feeder.ro events calendar CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savoring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Exp_01: Emanuela Balint și Adrian Mihalcea-Suru

Thu, 19 Apr ⏐12:00 am - Wed, 16 May ⏐12:00 am

lei16
Emanuela Balint și Adrian Mihalcea-Suru

Exp_01: Emanuela Balint și Adrian Mihalcea-Suru

Expoziție de grafică și ilustrație
Vernisaj: 18.04.2018, 18:00
Perioada de vizitare: 19.04–16.05.2018, între orele de vizitare ale muzeului.

Miercuri, 18.04, începând cu 18:00, are loc o dublă expoziție de grafică și ilustrație la Cafeneaua MNAC, aflată la etajul 4 al muzeului. De pe 19.04, lucrările artiștilor Emanuela Balint și Adrian Mihalcea-Suru pot fi vizionate în timpul programului cafenelei până pe 16.05. Accesul se face până în orele 21:00.
În cadrul evenimentului, Crama Oprișor are plăcerea de a oferi o degustare de vinuri.

EMANUELA BALINT – FALS IERBAR

Emanuela Balint (n.1994) este absolventă de Grafică la UNArte București, actualmente studentă la Master în ultimul an. Este membră a Clubului Ilustratorilor din 2014.

Seria de lucrări intitulată Fals ierbar, prezentată în această expoziție, face parte din proiectul ei de licență, în care primează interesul pentru universul mic, vegetal, familiar, un fel de inventar.

Motivația ei pentru a lucra la acest proiect a fost dorința de a împărtăși cu ceilalți frumusețea naturii, contemplând și celebrând simplul fapt de a putea fi experimentată și observată în efemeritatea ei.

ADRIAN MIHALCEA-SURU – PĂSĂRI

„Gânduri – păsări, Păsări – gând. Aștenute pe o coală de hârtie în puterea nopții, când liniștea e deplină și doar foșnetul pensulei pe hârtie mă însoțește în marea aventură a desenului.

De ce păsări? Pentru că sunt libere precum gândul, colorate ca viața, pentru că ne obligă să ridicăm privirea din pământ. Sunt aspirațiile și fascinația Omului de a se înălța, de a privi existența din alt plan, unul cuprinzător și nepărtinitor. Trăiesc printre oameni cu aspirații înalte ca zborul păsărilor, oameni cu sete de libertate și cu bucuria de a trăi colorat.

M-am născut în 1971 la București și am absolvit Universitatea de Arte din București unde am cunoscut oameni faini și am fost pentru o vreme grafician la Muzeul Național de Istorie Naturală «Grigore Antipa». Acum locuiesc în paradisul meu împreună cu alte păsări, la Timișoara.“
Adrian Mihalcea-Suru

Vizitarea expoziției este inclusă în prețul biletului de acces în muzeu (16 lei).

Details

Start:
Thu, 19 Apr ⏐12:00 am
End:
Wed, 16 May ⏐12:00 am
Cost:
lei16
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , , , , ,

Organizer

MNAC

Venue

MNAC
Strada Izvor 2-4
Bucharest, 030167 Romania
+ Google Map
Phone:
+40 21 318 9137
Website:
http://www.mnac.ro

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

© 2004 - 2018 feeder.ro

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account