feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Emotional Space – I Dance You Brașov

Thu, 25 Apr 2019 ⏐7:30 pm - 9:30 pm

RON30
Emotional Space - I Dance You Brașov

Joi, 25 aprilie, de la 19:30, I Dance You ne invită la atelierul de dans Emotional Space, în cadrul căruia avem ocazia să găsim spațiul emoțional dansând.

„Pentru mine spațiul este foarte important când vine vorba de dans, pentru că de cele mai multe ori spațiul deja conține dansul ce urmează a fi dansat. Dansul este deja acolo, iar dansatorului nu-i rămâne decât să-l culeagă și să-l întrupeze.

Pe lângă spațiul fizic am descoperit, dansând, și un spațiu emoțional ce poate fi accesat doar prin intermediul corpului emoțional. Corpul emoțional este puntea dintre corpul fizic și mentalul nostru, iar spațiul creat de acesta este adesea extins și împărtășit cu alte corpuri emoționale.

Dar nu mă credeți pe cuvânt, haideți să explorați prin propriul corp spațiul emoțional!”

Cu cine?

Sunt Anamaria Guguian, consilier pentru dezvoltare personală și artistă independentă, fondatoarea proiectului I Dance You. Experiența mea lucrând cu corpul m-a ajutat să înțeleg că prin intermediul acestuia exprimăm ceea ce suntem, dorințele și nevoile noastre, trăirile interioare.

Comunicarea între oameni are loc adesea dincolo de cuvinte, pe un tărâm al emoțiilor greu de exprimat verbal. Iar dansul este prin excelență „vocea” corpului, un alt fel de a comunica – sincer, liber, cu încredere.

Prin dans te cunoști și te apropii de tine, te conectezi cu ceilalți, râzi, plângi, pur și simplu ești, aici și acum. Poți să spui cuvinte nerostite și să trăiești emoții nebănuite.

I Dance You este un proiect de suflet care își propune să apropie oamenii pasionați de dans, expresie artistică și creștere. I Dance You a coagulat o comunitate locală, în continuă dezvoltare, din 2016. Ne întâlnim și ne apropiem în cadrul atelierelor de mișcare creativă, la performance-urile create împreună sau la evenimentele culturale și sociale pe care le organizăm.

Când și unde?
Joi, 25 aprilie, 19:30 -21:30, la Casa Armatei (Str. Lungă nr. 1A, Brașov)

Contribuție: 30 lei
Înscrieri pe mail: idanc3you@gmail.com sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook.

Venue

Casa Armatei
Str. Lungă nr. 1A
Brasov, Brasov 500035 Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.