feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

emBODYment – I Dance You Brașov

Thu, 28 Mar 2019 ⏐7:30 pm - 9:30 pm

RON30
I Dance You

Joi, 28 martie, de la 19:30, I Dance You te invită la emBODYment, un atelier relaxant și creativ în care exprimăm cuvinte prin mișcări și creăm cuvinte din mișcări. Ne creăm povestea, iar apoi o dansăm. Un pic ca în viață.

Un atelier care te încurajează să fii liber în propriul tău corp! Nu e nevoie de experiență anterioară în dans pentru a participa la acest atelier.

Dacă e joi, atunci dansăm!

Cu cine?

Sunt Anamaria. Experiența mea lucrând cu corpul m-a ajutat să înțeleg că prin intermediul acestuia exprimăm ceea ce suntem, dorințele și nevoile noastre, trăirile interioare.

Comunicarea între oameni are loc adesea dincolo de cuvinte, pe un tărâm al emoțiilor greu de exprimat verbal. Iar dansul este prin excelență „vocea” corpului, un alt fel de a comunica – sincer, liber, cu încredere.

Prin dans te cunoști și te apropii de tine, te conectezi cu ceilalți, râzi, plângi, pur și simplu ești, aici și acum. Poți să spui cuvinte nerostite și să trăiești emoții nebănuite.

Când și unde?
Joi, 28 martie, 19:30 -21:30, Casa Armatei (Str. Lungă nr. 1A)

Contribuție: 30 lei
Înscrieri pe mail: idanc3you@gmail.com sau mesaj privat pe pagina de Facebook.

Foto: Inmotion Studio, Icon Arts, 2018

Venue

Casa Armatei
Str. Lungă nr. 1A
Brasov, Brasov 500035 Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.