feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ecstatic Dance Brașov – Magical blooms

Sun, 3 Mar 2019 ⏐6:30 pm - 10:30 pm

RON60
Ecstatic Dance - Magical blooms

Duminică, 3 martie, de la 18:30, DJ RAMAN va crea spațiul sonor propice pentru explorare în călătoria Ecstatic Dance, în Brașov, la
Dancing Buddhas.

Pe DJ RAMAN l-ai cunoscut probabil și sub alte nume de scenă și despre activitatea lui recentă am povestit în recenzia AMURAL Hibernal.

Ecstatic Dance este o practică de mișcare conștientă care ne invită să punem deoparte gânduri care nu ne servesc pentru câteva ore, să ne conectăm la corpurile noastre, să ne relaxăm, să ne deschidem către magia interioară și exterioară. Toată atmosfera catalizează stările extatice naturale. Ce e dincolo de măștile pe care le purtăm zilnic? Intenția Ecstatic Dance este de a crea un spațiu de non-judecată și siguranță în care să avem curajul să ne întâlnim cu părți uitate din noi într-o energie de grup cu aceleași scopuri.

Ecstatic Dance deschide ușile oamenilor indiferent de condiție fizică, experiență în dans sau stare emoțională. Vei întâlni pe ringul de dans oameni de toate vârstele și aptitudinile, atrași de beneficiile dansului liber pentru corp, minte și spirit.

Poate ai dificultăți în a găsi locuri și oameni cu care să dansezi, poate ai credința că nu poti dansa, poate îți simti corpul blocat sau rigid. Aici suntem în propriul proces de reconectare la sine și învățare prin lucru jucăuș cu corpul, într-un mediu în care punem accent pe conștientizare, respect, compasiune.

Muzica pe durata evenimentului este o fuziune de mai multe genuri în așa fel încât să încurajeze mișcarea. Cel mai bine ar fi descrisă ca un val – începe cu ritmuri joase, ajunge progresiv la ritmuri energice înalte și se încheie ușor cu ritmuri fine.
Aici poți găsi muzică asemănătoare.

Te invităm să rămâi cu noi și după dans – dacă simți să împărtășești din experiența ta, să cunoști oameni noi sau pur și simplu să mai stai în energia creată. Poți să aduci și ceva sănătos de ronțăit, gustărit, ceva ce putem împărți, este un moment binevenit după experiența dansantă.

Seara este deschisă și copiilor care vor fi însoțiți de adulți, iar aceștia vor fi responsabili de ei și le vor asigura protecție pentru urechi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

PROGRAM
18:30 – Sosire, acomodare cu spațiul, face painting/ decorare
19:00 – Cerc deschidere și încălzire
20:00 – Călătorie muzicală Ecstatic Dance DJ RAMAN
22:00 – Închidere cerc – închidere spațiu non-verbal – deschidere socializare

CÂND ȘI UNDE
Duminică, 3 martie, 18:30
Dancing Buddhas, Str. Ioan Huniade, 21 A

SCHIMB DE ENERGIE
Pentru că suntem o cumunitate la început de drum, oferim libertatea de a alege suma cu care dorești să contribui în funcție de posibilități și dorința de a ne sprijini în această aventură dansantă.
Donație recomandată: 60 RON

ÎNSCRIERE
Pentru a ne ajuta să ne pregătim mai bine, înscrie-te cu nume și prenume folosind una dintre variante:
• nr. de tel: 0755 240 115
• mesaj pe pagina de Facebook
• e-mail la: ecsdabv@gmail.com

Details

Date:
Sun, 3 Mar 2019
Time:
6:30 pm - 10:30 pm
Cost:
RON60
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , ,
https://www.facebook.com/events/642699779499233/

Organizer

Ecstatic Dance Brasov
View Organizer Website

Venue

Dancing Buddhas
Ioan Huniade 20A
Brasov, Brasov 500449 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.