feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dorna Art 2016 @ Vatra Dornei

Fri, 29 Jul 2016 ⏐10:00 am - Sun, 31 Jul 2016 ⏐11:00 pm

Dorna Art @ Vatra Dornei

Dorna Art 2016 @ Vatra Dornei
29 – 31 Iulie, 10:00

Grădina Cazinoului din Vatra Dornei, transformată într-un spațiu activ, cultural și de divertisment

Grădina Cazinoului din Vatra Dornei, clădire monument istoric aflată în stadiu de degradare, va găzdui în perioada 29-31 iulie, Festivalul Dorna Art – festival de artă și cultură urbană, aflat la a doua ediție.

Printre cele 16 trupe care vor avea concert la Dorna Art se numără Țapinarii, Funk’e Fetish, Sonic Distillery ( vineri, 29 iulie ), Natif, Theory of Mind, The Glass Fish ( sâmbătă 30 iulie ), Broken People și Paper Magik ( duminică, 31 iulie ).

Plus se întoarce la Vatra Dornei cu o proiecție de lumini pe clădirea Cazinoului, în seara de sâmbătă, 30 iulie. Statui vivante, expoziția de fotografie aviatică În zbor cu Focus Aviation și spectacolul de magie Cine e în joben sunt doar câteva dintre elementele care vor transforma Grădina Cazinoului într-un spațiu activ, cultural și de divertisment.

Comedia Usturoi, filmul românesc cu cele mai mari încasări la începutul anului, va avea o proiecție specială duminică, 31 iulie, în cadrul Dorna Art.

În timpul celor trei zile de festival, tinerii vor avea ocazia să participe la Atelierul de Pictură susținut de David Croitor, la Atelierul de Educație Juridică susținut de Cristi Danileț, la un atelier/spectacol de teatru senzorial labirint și la Atelierul de Creație Reborn Bicycles ( înscrieri: http://www.dorna-art.ro/2016/info/atelier-de-creatie-reborn-bicycles/ ).

Pentru cei pasionați de sport nautic, Dorna Art pregătește un concurs de ștafetă – caiac
( înscrieri: http://www.dorna-art.ro/2016/info/caiac-si-tiroliana/ ), în timp ce iubitorii de adrenalină vor avea parte de distracție la coborârile cu tiroliana.

Street Food Festival vor veni la Dorna Art cu bucate alese și specialități culinare pentru toate gusturile, iar Vio Dragomir, unul dintre cei mai talentați barista din România, va răsfăța publicul prezent la eveniment, cu cele mai bune cafele și cocktailuri.

Festivalul Dorna Art este organizat de Asociația Redescoperă Vatra Dornei în colaborare cu Asociația Kilometrul 0 și este finanțat de Primăria Municipiului Vatra Dornei și Consiliul Județean Suceava.

Details

Start:
Fri, 29 Jul 2016 ⏐10:00 am
End:
Sun, 31 Jul 2016 ⏐11:00 pm
Event Category:
Event Tags:
, ,
https://www.facebook.com/events/572130156291138/

Venue

Vatra Dornei
Vatra Dornei
Vatra Dornei, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.