feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dichisar – De Florii @ Impact Hub

Sat, 23 Apr 2016 ⏐10:00 am - Sun, 24 Apr 2016 ⏐5:00 pm

Dichisar - De Florii @ Impact Hub

Dichisar – De Florii @ Impact Hub
23 – 24 Aprilie, 10:00

Pentru cine nu știe încă, evenimentele #Dichisar sunt întâlnirile oficiale ale celei mai mari comunități creative din România: Breslo.ro. E plin de creatori români aleși pe sprânceană, muzică bună și mult fun, fun, fun! Abia așteptăm să ne vedem din nou la ediția de Florii.

 

Se întâmplă în weekend-ul 23-24 Aprilie, 09:00-20:00, în plină febră a cadourilor de Paște și Florii, în mansarda Impact Hub din centrul Bucureștiului (str. Halelor, nr.5, langă Starbucks Unirii). Luați-vă si prietenele! Uite de ce:

 

  1. #Dichisar împlinește 1 an și are peste 100 de cadouri de dat!

“Tombola cu Multumim” e modul creatorilor #Dichisar de a-i răsplăti pe toți cei ce susțin handmade-ul românesc. Cumpără orice, trage un bilețel câștigător și pleci acasă cu încă o pungă de cadouri!

 

  1. Cadouri super-creative pentru Paște și Florii, ca nicăieri altundeva

Iepuraș și pentru adulți și pentru copii: jucării deștepte, șosete colorate, tricouri amuzante, genți din piele, rochii de primăvară și cosmetice bio, fiecare alese bob cu bob și lucrate individual de cei mai talentați creatori români.

 

  1. Muzică bună, bere românească, cake pops și cafea pentru cunoscători

Pentru că e weekend, suntem adulți și facem ce vrem. Sâmbătă nu te oprește nimeni să iei un brunch leneș numai din macaroons, cu o bere artizanala lângă. Ia-ți și o cafea cu bezele doar pentru că poți și plimbă-te cu ea printre standurile expozanților, în pași de dans! Te ajută Coftale, Berero și Marțipan creativ.

 

  1. Tatuaje cu henna, coafuri împletite și răsfăț de primăvară

Treci pe aici la #Dichisar înainte de pleci în oraș și oprește-te în Colțul cu Răsfăț. Te așteaptă Laura Constantin de la Henna Journey și Mihaela Păun de la Împletituri să te gătească cum numai ele știu.

 

  1. Fără fițe. Doar lucruri incredibil de frumoase și oameni care știu să îți zâmbească.

Details

Start:
Sat, 23 Apr 2016 ⏐10:00 am
End:
Sun, 24 Apr 2016 ⏐5:00 pm
Event Categories:
,

Venue

Impact Hub
Splaiul Unirii 165, Timpuri Noi Square, Building 2, 1st floor
Bucharest, Romania
+ Google Map
Phone:
030133
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.