feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dansuri Mici. Recitalul Școlii performative pentru copii

Thu, 20 Dec 2018 ⏐6:00 pm - 6:45 pm

Dansuri Mici. Recitalul Școlii performative pentru copii
Reading time: 4 minutes

Dansuri Mici. Recitalul Școlii performative pentru copii

CNDB prezintă o premieră pentru scena artistică din România: „Dansuri Mici”, primul spectacol autohton de dans contemporan cu interpreți de vârsta școlii primare. „Dansuri Mici” – recitalul Școlii performative pentru copii CNDB, ajunsă la a doua ediție de cursuri – e performat de micuți cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani și coregrafiat de artiștii Raluca Adomnicăi, Catrinel Catană, Smaranda Găbudeanu, Virginia Negru, Momo Sanno, Cosmin Vasile și regizoarea Amalia Olaru.

Punerea în scenă are și o componentă umanitară: spectacolul contribuie la susținerea terapiei pentru copiii care suferă de autism, spectatorii având posibilitatea de a face o donație către Asociația HELP Autism (www.helpautism.ro) pe baza unei chitante de donatie, care va fi inmanata acestora la intrare.
„Dansurile Mici” vor avea loc joi, 20 decembrie 2018, de la ora 18.00, in Sala „Stere Popescu” din B-dul Mărășești 80-82. Intrarea este gratuită, iar înscrierile pentru participare se pot face, în limita locurilor disponibile; vă puteți rezerva locul completând un scurt formular, URL-ul din secțiunea Bilete/ Tickets, mai jos.
Reamintim că intrarea la spectacol este gratuită, dar este necesară o rezervare în prealabil. Iar donația este desigur, opțională.

Școala performativă pentru copii CNDB este un program integrat de dans contemporan, practici corporale și educație artistică, o oportunitate unică în domeniul creativ din România care nu se regăsește în acest moment în oferta educațională a școlilor de profil și a instituțiilor publice sau private.
Acest proiect de lungă durată constă în cursuri și ateliere săptămânale, precum și activități opționale de educație artistică.
Cursurile și atelierele sunt susținute de coregrafi, artiști vizuali și pedagogi cu o bogată experiență în zona dansului, a artei contemporane și a artelor performative. Programa Scolii Performative CNDB se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani.

Details

Date:
Thu, 20 Dec 2018
Time:
6:00 pm - 6:45 pm
Event Categories:
, , , ,
Event Tags:
, , , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/730066690696484/

Organizer

CNDB
Phone:
0746 099 942
Email:
office@cndb.ro
Website:
http://www.cndb.ro

Venue

Centrul Naţional al Dansului Bucureşti
Blvd. Marasesti nr. 80-82
Bucharest, 040256 Romania
+ Google Map
Phone:
0746 099 942
Website:
http://www.cndb.ro
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2004 - 2019 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account