feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dansuri de curte || Sharing practices & dance party

Sun, 8 Aug 2021 4:00 pm 10:00 pm

Dansuri de curte || Sharing practices & dance party by LINOTIP

Ce se întâmplă atunci când lucrezi la un spectacol? Care este partea nevăzută de public?

Linotip invită publicul la un laborator deschis susținut de coregrafa Ioana Marchidan, care va oferi o privire în intimitatea procesului de creație care a stat la baza producției, “Humans/Bodies/Images”, alături de Sofia Sitaru Onofrei, Anca Stoica și Bianca Ardeleanu, trei dansatoare absolvente ale Secției de Coregrafie a Universității de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale”.

Laboratorul va fi urmat de audiția mai multor fragmente din muzica semnată de Alexandru Suciu pentru spectacolele produse de Linotip. Audiția deschide totodată invitația la dans pentru toți participanții.

Facilitator: Ioana Marchidan

Invitate: Sofia Sitaru Onofrei, Anca Stoica, Bianca Ardeleanu

Muzică: Alexandru Suciu

*

În vara aceasta, Centrul Național al Dansului București (CNDB) este înainte de orice un spațiu de întâlnire în care diferențele de orice fel, dar mai ales cele legate de vârstă, statut social, pregătire, cunoștințe și experiență devin irelevante, deoarece dansul devine liantul care aduce împreună oameni foarte diferiți.

CNDB este una dintre puținele instituții de cultură care își continuă activitatea peste vară și în acest context lansează „Dansuri de curte”, un proiect în care curtea din Bd. Mărășești 80-82 va găzdui colective artistice ce reunesc peste 40 de artiști independenți, care vor propune publicului nespecializat ateliere, jocuri, prezentări cu extrase din lucrări coregrafice, expoziții, instalații interactive, petreceri și alte activități care au în centrul atenției dansului contemporan.

Evenimentele vor avea loc în fiecare weekend, începând cu 8 august și până la debutul lunii octombrie.

*

Proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

CNDB

0746 099 942

View Organizer Website

Centrul National al Dansului București

CNDB National Center of Dance, Bulevardul Mărășești 80-82
București, 030167 Romania
+ Google Map
021 318 86 76
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.