feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dansuri de curte || Perspective în mișcare @ CNDB

Sat, 14 Aug 2021 4:00 pm 10:00 pm

Dansuri de curte || Perspective în mișcare – Virginia Negru și invitații săi

Libertatea de a încerca, de a alege și de a construi sunt elementele centrale folosite de artista Virginia Negru care vă invită alături de invitații săi la un eveniment experiențial care propune extinderea propriei percepții. Sunteți invitați sa fiți atât participanți cât și spectatori la următoarele:

– atelier de improvizație prin mișcare și dans (60’-80’);
– moment performativ de compoziție prin improvizație cu Mădălina Dan, Cristina Lilienfeld, Smaranda Găbudeanu, Cătălin Diaconu (dans) și Victor Podeanu (muzică live), (30’);
– cerc final de discuție (30’).

Facilitator si performer: Negru Virginia
Artiști/performeri invitați: Mădălina Dan, Cristina Lilienfeld, Smaranda Găbudeanu, Cătălin Diaconu (mișcare și dans), Victor Podeanu (muzică live)

*

În vara aceasta, Centrul Național al Dansului București (CNDB) este înainte de orice un spațiu de întâlnire în care diferențele de orice fel, dar mai ales cele legate de vârstă, statut social, pregătire, cunoștințe și experiență devin irelevante, deoarece dansul devine liantul care aduce împreună oameni foarte diferiți.
CNDB este una dintre puținele instituții de cultură care își continuă activitatea peste vară și în acest context lansează „Dansuri de curte”, un proiect în care curtea din Bd. Mărășești 80-82 va găzdui colective artistice ce reunesc peste 40 de artiști independenți, care vor propune publicului nespecializat ateliere, jocuri, prezentări cu extrase din lucrări coregrafice, expoziții, instalații interactive, petreceri și alte activități care au în centrul atenției dansului contemporan.

Evenimentele vor avea loc în fiecare weekend, începând cu 8 august și până la debutul lunii octombrie. 

*
Proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării. 

CNDB

0746 099 942

View Organizer Website

Centrul National al Dansului București

CNDB National Center of Dance, Bulevardul Mărășești 80-82
București, 030167 Romania
+ Google Map
021 318 86 76
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.