feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dansând în noapte @ Festivalul Național de Teatru

Sun, 30 Oct 2016 ⏐8:00 pm

Dansând în noapte @ Festivalul Național de Teatru

Dansând în noapte @ Festivalul Național de Teatru
30 Octombrie, 20:00

Duminică, 30 octombrie, de la ora 20.00, se va juca în cadrul celei de a XXVIa ediții a Festivalului Național de Teatru, spectacolul “Dansând în noapte” de Patrick Ellsworth, după filmul „Dancer in the Dark” al lui Lars von Trier.

Producția Teatrului “Sică Alexandrescu” din Brașov este un demers regizoral semnat de Vlad Massaci, un discurs artistic despre natura sacrificiului, despre arta de a vedea în esența lucrurilor chiar atunci când lumina ochilor se stinge.

Un spectacol de teatru ce sparge barierele stilistice, dar care păstrează, intrinsec, prin poveste, dimensiunea emoţionantă a celebrului film al lui Lars von Trier.

Mădălina Ciotea, interpreta personajului principal este deținătoarea unui instrumentar de stări și nuanțe interpretative care tranmsmit o încărcătură maximă de adevăr și care emoționează publicul prin capacitatea de a-și asuma o identitate scenică care bulversează prin puritate și forță.

Spectacolul a obținut în 2015 nu mai puțin de 3 premii în cadrul Festivalului de Dramaturgie Contemporană ediția a XXVI-a, Brașov: Premiul pentru cel mai bun spectacol, Premiul pentru cea mai bună regie – Vlad Massaci, iar Mădălina Ciotea a primit Premiul special al juriului pentru rolul Selma.

 “Veniţi să vedeţi o femeie pe care întunericul nu o poate opri din a dansa cu viaţa”, spune Mădălina Ciotea, înterpreta Selmei.

Spectacolul se va juca (duminică, 30 octombrie, ora 20:00) la Sala Studio a Teatrului Național “I.L.Caragiale” București, iar biletele se pot achiziționa de pe platforma www.mystage.ro.

Details

Date:
Sun, 30 Oct 2016
Time:
8:00 pm
Event Category:
Event Tags:
, , ,

Organizer

Festivalul Național de Teatru

Venue

Teatrul Național București
Nicolae Bălcescu, nr. 2
Bucharest, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

feeder logo Submit your event