feeder.ro events calendar CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

DanceMasters 2019 WDSF GrandSIam Series

Fri, 15 Mar ⏐8:00 am - Sun, 17 Mar ⏐1:00 pm

DanceMasters 2019 WDSF GrandSIam Series

DanceMasters, aflat anul acesta la cea de-a 16-a ediție, este cea mai importantă competiție internațională de dans sportiv organizată la noi în țară și printre cele mai bine poziționate internațional. Succesul din anii anteriori culminează în 2019 cu WDSF Grand Slam Series, sub una dintre cele 5 licențe acordate anual de WDSF (World DanceSport Federation – Federatia Mondiala de Dans Sportiv), alături de Germania, Taiwan, Italia și Rusia, vârful competițiilor mondiale din acest sport și primul organizat în România.

DanceMasters atrage anual aproximativ 10.000 de spectatori în sală și o audiență impresionantă TV și online, competiția fiind preluata și transmisă la nivel național și internațional. Ia-ți acum biletul din rețeaua myticket.ro, iar in zilele de concurs de la casieria Sălii Polivalente.

Biletele sunt valabile întreaga zi, cu multiple intrări, iar copiii beneficiază de reducere. Pentru cei ce vor să vadă spectacolul în cel mai mic detaliu se găsesc la vânzare și locuri la mesele VIP din jurul ringului de dans.

Pentru mai multe informații intrați pe site-ul DanceMasters.ro sau pe pagina de facebook a evenimentului.

Details

Start:
Fri, 15 Mar ⏐8:00 am
End:
Sun, 17 Mar ⏐1:00 pm
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Organizer

DanceMasters
Phone:
0725 572 035
Email:
pr@dancemasters.ro
Website:
http://dancemasters.ro/acasa/

Venue

Sala Polivalentă București
Calea Piscului 10
Bucharest, Romania
+ Google Map

© 2004 - 2019 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account