CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

« All Events

  • This event has passed.

Curs Design Interior pentru începători cu Designist.ro

Sat, 17 Oct 2020 ⏐10:00 am - Tue, 24 Nov 2020 ⏐7:00 pm

Curs Design Interior pentru începători cu Designist.ro

Curs Design Interior pentru începători cu Designist.ro

Pe 17 OCTOMBRIE, dăm startul unui nou curs de design interior Creative Learning by Designist.ro pentru începători și cei aflați la un nivel mediu. Am ajuns la cea de-a 14-a ediție!

Ne-am adaptat situației pe care o traversăm, astfel încât îți propunem o formulă hibrid: ONLINE, pentru lecțiile mai degrabă teoretice, și OFFLINE, la sala de clasă, pentru lecțiile practice. Programa rămâne aceeași, fără ca numărul de ore de training sau tematica cursului să fie afectate ➤➤ click AICI pentru mai multe detalii și înscrieri.

Lecțiile online vor fi susținute prin platforma Zoom. Ședințele offline se vor desfășura la București, cu respectarea regulilor de protecție sanitară și distanțare fizică.

Bine de știut: cursul poate fi urmat integral online, pentru cei care locuiesc în alte orașe și nu pot fi prezenți la sesiunile desfășurate în clasă.

Durata cursului: 17 OCTOMBRIE – 24 NOIEMBRIE
(12 lecții, online & offline, cu o preponderentă natură practică)

În cadrul lecțiilor de weekend, care se vor ține offline, în sala de curs, mizăm pe flexibilitate: grupa se va împărți în două grupe mai mici, tocmai pentru a respecta normele de protecțe sanitară și regulile de distanțare fizică. Astfel, vei putea să-ți rezervi locul la curs fie în grupa 1 (10:00-14:00), fie în grupa 2 (15:00-19:00).

EarlyBird: 20% reducere, dacă te înscrii până pe 15 SEPTEMBRIE.

Preț curs până pe 15 septembrie: 1.920 lei în loc de 2.400 lei (reducerea se aplică dacă achiți cel puțin 50% din cost în termen de 3 zile de la înscriere)

Alte promoții:

  • cod promo Prieten: 25% reducere, dacă vii la curs cu un prieten/o prietenă și cumperi două locuri sau mai multe deodată (cursul va costa 1.800 lei/persoană)
  • cod promo Pachet: dacă alegi curs ÎNCEPĂTORI + curs AVANSAȚI, vei primi 30% reducere pentru cursul de Avansați.
    Înscrie-te AICI.

Trainer: designerul de interior belgian Martine Claessens
Atenție: cursul se ține în limba engleză, la un nivel conversațional, dar trainerul înțelege și limba română.

Toate detaliile despre curs, AICI.
Info la contact@creativelearning.ro
Tel.: 0721 98 44 67

Acest curs de design interior este pentru cei aflați la început de drum în designul interior – fie doresc să-și amenajeze propria casă, fie doresc să vadă dacă designul interior ar putea fi o nouă direcție în cariera lor.

În același timp, am observat cât de mult i-a ajutat și pe cei deja cu studii în domeniu – designeri, arhitecți la începutul carierei, owneri de showroom-uri specializate în amenajări interioare, care au ales cursul nostru. I-a familiarizat cu o metodă de lucru, i-a învățat abilități necesare în relația cu clientul, le-a inspirat perspective noi de abordare și de prezentare a proiectelor lor. Le-a dat curaj să meargă înainte pe acest drum.

Nu este doar un curs de „educație estetică”, ci unul în care ideile wow se întâmplă pe moodboard-ul tău. Vei schița proiectul de amenajare pentru casa unui client și vei învăța cum îi identifici stilul, cum te mulezi pe universul lui și cum îl redai într-o amenajare.

Nu îți irosim timpul cu vizite nesfârșite la showroom-uri, ci, pe măsura aplicațiilor practice, primești sugestii și recomandări punctuale de surse, materiale etc. Cel mai important, în această fază, este să înveți cum să îmbini armonios și coerent stiluri, culori, materiale, texturi și cum să abordezi un concept de design interior.

Citește un review al edițiilor trecute, ca să te pregătești pentru atmosfera de la curs AICI.

Întâlnirile offline vor avea loc la noul birou Designist.ro & Creative Learning. Hint: spațiul are rolul lui în eliberarea energiilor creative. 🙂

Details

Start:
Sat, 17 Oct 2020 ⏐10:00 am
End:
Tue, 24 Nov 2020 ⏐7:00 pm
Event Categories:
, , , ,
Event Tags:
, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Venue

Online
online

Organizer

Designist.ro
View Organizer Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.