CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

« All Events

  • This event has passed.

Cum să iubești un robot. Cu Hanna Bervoets

Fri, 6 Dec 2019 ⏐6:30 pm - 8:30 pm

Cum să iubești un robot. Cu Hanna Bervoets

Este o plăcere că o putem invita la București pe scriitoarea neerlandeză contemporană, Hanna Bervoets. Hanna a debutat în 2009 și este scriitoare de romane, eseuri și scenarii. În doar 10 ani a scris șapte romane, printre care Lieve Céline (2011, Dragă Céline), scrisori ale unei adolescente din suburbiile Amsterdamului către Céline Dion, Alles wat er was (2013, tradus în limba engleză cu titlul Everything there was), o poveste apocaliptică despre opt oameni sechestrați într-o școală și despre dragoste, loialitate și prietenie, iar în ultimul ei roman Welkom in het rijk der zieken (2018, Bine ați venit în imperiul bolnavilor) personajul principal trăiește cu o boală cronică ce devine un zid între el și ceilalți. Hanna este o povestitoare cu un simț fin pentru detalii și cu un interes deosebit pentru semenii noștri. Cărțile ei sunt caracterizate de o formulare precisă, dar nu explicită, de contrucții subtile și flexibile și de o imaginație mereu surprinzătoare. Hanna Bervoets scrie și eseuri și recenzii despre media și tehnologie și despre relația noastră cu viitorul, mai ales unul populat de roboți.

Vă invităm pe 6 decembrie, la ora 18:30 la Rezidența BRD Scena 9 pentru a asista la discuția în limba engleză cu Anda Zahiu (masterandă la Unibuc) despre literatură, Țările de Jos și roboți și tehnologie.

Eveniment găzduit de Rezidenta BRD Scena9

*Mulțumim Ambasadei Țărilor de Jos pentru sprijinul financiar și organizatoric.

Details

Date:
Fri, 6 Dec 2019
Time:
6:30 pm - 8:30 pm
Event Categories:
Bucharest, culture
Event Tags:
books, bucharest, carti, Hanna Bervoets, literatură, scriitori
Website:
https://www.facebook.com/events/494227648104983/

Organizer

Rezidența BRD Scena9
Website:
https://www.facebook.com/RezidentaBRDScena9/

Venue

Rezidența BRD Scena9
Str. Ion Luca Caragiale, nr. 32
Bucharest, Romania
+ Google Map
Website:
https://facebook.com/RezidentaBRDScena9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.