feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Culinar 15: Pizza&Pasta @ Grădina Floreasca

Thu, 11 Aug 2016 ⏐6:00 pm - 10:00 pm

Pizza&Pasta @ Grădina Floreasca

Culinar 15: Pizza&Pasta @ Grădina Floreasca
11 August, 18:00
Joi seară Peroni Nastro Azzurro vă invită la un eveniment culinar, alături de îndrăgitele preparate italienești: pizza & pasta. Meniul va cuprinde rețete delicioase de pizza cu ingrediente clasice și diverse tipuri de paste gustoase. Chef Păpuș va pregăti un aluat de pizza cu bere pentru o experiență culinară inedită.

Peroni Piccola propune o rețetă preparată la umbra serii cu cele mai alese delicatese, băuturi și muzici. Noul concept de eveniment va putea fi degustat alături de prieteni la Grădina Floreasca, dansând pe marginea piscinei, povestind la terasă sau relaxându-se pe șezlong.

Grădina Floreasca a fost deschisă în 2014 pe spațiul cu tradiție al Pationarului Floreasca, oferind o oază de relaxare în tumultul orașului. Localizată pe strada Mircea Eliade nr. 16, aceasta este umbrită de copacii din inima parcului cu același nume, departe de griji și de aglomerație.

Details

Date:
Thu, 11 Aug 2016
Time:
6:00 pm - 10:00 pm
Event Category:
Event Tags:
, , , ,

Venue

Grădina Floreasca
Piscina Gradina Floreasca, Bulevardul Mircea Eliade 16
Bucuresti, Bucuresti 012014 Romania
+ Google Map
Phone:
0755085967

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.