feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Corp-Dialog atelier de dans contemporan

Wed, 13 Feb 2019 - Fri, 15 Feb 2019

RON180
Corp-Dialog atelier de dans contemporan

Corp-Dialog atelier de dans contemporan

“Corp-Dialog”
Atelier de dans contemporan condus de Cosmin Manolescu
13-15 februarie 2019
20.00 – 22.00, LINOTIP

După ce în 2018 a realizat o serie de ateliere-laboratoare experimentale intensive la Alma Vii (în cadrul Icon Arts Academy), pe plaja Corbu sau la Lisabona, coregraful Cosmin Manolescu, revine la LINOTIP la început de 2019 cu un nou format de atelier de dans contemporan “Corp-Dialog”.

“La început de 2019, vă invit să fiți din nou alături de mine și spațiul LINOTIP la singurul meu atelier performativ din București din 2019 care va prefața o serie de noi proiecte performative experimentale pe care le voi realiza în acest an. Vom explora împreună universul dansului contemporan, vom dialoga despre viață și vom dansa lucrurile care ne dor sau care ne bucură sufletul. La finalul fiecărei zile de lucru ne vom îmbrățisa prelung, încercând să luăm cu noi bucuria intâlnirii noastre performativă. Un dialog simplu la început de an, relaxat și performativ despre corp și viețile noastre.” (Cosmin Manolescu)

Atelierul “Corp-Dialog” continuă și dezvoltă cele 2 ateliere experimentale organizate la spațiul LINOTIP – Corpuri, emoții și dans contemporan (martie 2017) si Corp-Colaj (noiembrie 2017) precum și unele din ideile noi demarate în 2018 în cadrul proiectului Dans-Wanderer
( www.danswanderer.ro ).

Fiecare zi de lucru condusă de Cosmin Manolescu va demara zilnic începând de la ora 19.00 sub forma unei discuții-dialog despre corp la un drink/cafea la cafeneau “Beans & Dots” la finalul căruia participanții împreună vor decide împreună tema fiecarei zile de lucru. Participarea la sesiunea de discuții este opțională și fiecare participant își va acoperi consumația. Atelierul de dans contemporan va incepe la orele 20 la LINOTIP.

Atelierul este deschis dansatorilor/performerilor sau altor artiști interesați cât și publicului amator, indiferent de experiența artistică, fiind în egală măsură o oportunitate de socializare și stimulare a creativității individuale.

La finalul atelierului coregraful Cosmin Manolescu va selecționa câțiva interpreți cu care va colabora la construcția unui nou performance interactiv realizat la Marea Neagră în luna iulie 2019. De asemenea, la finalul atelierului vor fi oferite și 2 burse tinerilor dansatori/performeri interesați să participe la următorul retreat “Dans-Wanderer” care va avea loc la plaja Corbu în luna iulie 2019.

Linkuri web:
www.dans.ro
https://cosminmanolescu.wordpress.com

Linkuri vimeo:
Retreat Dans-Wanderer, plaja Corbu
https://vimeo.com/288430369
Dans | Icon Arts Academy 2018
https://vimeo.com/290762095
Ce este dansul contemporan
https://vimeo.com/143612198

Inscrierile se fac pănă cel târziu 12 februarie iar participanții înscriși vor primi pe email un link

PROGRAM
Durata atelier: 3 zile | 2 h/zi (atelier practic)
13, 14, 15 februarie|
19.00 – Warm up drink & chat cu Cosmin – Beans&Dots
20:00 – 22:00 – Atelier “Corp-Dialog”, LINOTIP

PRET SI MODALITATI DE PLATA
Cost atelier – 180 ron
De asemenea, participanții își vor acoperi individual costul consumației pentru discuția informală de la începutul atelierului.
Plata pentru costul atelierului se face integral înaintea începerii primului curs prin transfer bancar in contul RO24INGB0000999905843080, deschis la ING Bank,
sucursala Bălcescu, LINOTIP UNIVERS ART SRL, reprezentat prin Arcadie Rusu, sau direct la sediu.
Înscrierile se fac la adresa de email cursurilinotip@gmail.com și
cosmin@danswanderer.ro prin trimiterea confirmării de plată.
#Atentie !
** Se vor lua în calcul doar înscrierile pentru care s-a transmis confirmarea de plata pe email sau pentru cele achitate la sediu.
* Tariful de înscriere la curs se rambursează doar dacă cererea de restituire se face cu cel puţin trei zile înainte de începerea cursului.

Details

Start:
Wed, 13 Feb 2019
End:
Fri, 15 Feb 2019
Cost:
RON180
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,
https://www.facebook.com/events/532101153976571/

Organizer

Linotip – Centru Independent Coregrafic
View Organizer Website

Venue

Centrul Independent Coregrafic Linotip
Actor Ion Brezoianu 24
București, București 030167 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.