feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CNDB prezintă filme de arhivă în BIDFF și apelul Aerowaves Twenty 19

Fri, 31 Aug 2018 - Fri, 14 Sep 2018

CNDB prezintă filme de arhivă în BIDFF și apelul Aerowaves Twenty 19

CNDB prezintă filme de arhivă în BIDFF și apelul Aerowaves Twenty 19

Pe 6 septembrie începe Bucharest International Dance Film Festival, care aduce împreună artiști din mai multe domenii, sub tema „[re]tracing” – urmele pe care timpul le-a lăsat în viețile oamenilor și ale comunităților din care fac parte.

La a patra ediție,  vă așteaptă în prima zi de festival la un itinerariu inedit care oferă o imagine dinamică a avangardei dansului și filmului românesc prin proiecția “MIDNIGHT SPECIALS – A selection of Romanian archive dance films“, de la 21.30.

Spectacolul IRIS, de pe 9 septembrie, este sold out, nu uitați să luați bilete pentru celelalte evenimente ale festivalului.

CNDB prezintă filme de arhivă în BIDFF și apelul Aerowaves Twenty 19

Aerowaves, rețeaua dedicată descoperirii de tineri coregrafi europeni, cu parteneri în 33 de țări (printre care și România, prin subsemnații!), îi caută pe următorii 20 de artiști talentați din sfera dansului contemporan.

Poți aplica acum pentru a deveni unul dintre artiștii Twenty19 și a avea șansa de a îți prezenta creația în cadrul ediției de anul viitor a Spring Forward Festival, în Val de Marne (Franța), și al evenimentelor organizate de partenerii Aerowaves. Circa 100 de oportunități de prezentare de spectacole sunt garantate de către parteneri și susținute de Aerowaves în fiecare an.

Data limită este vineri, 14 septembrie, iar formularul și tot felul de informații suplimentare sunt la un clic distanță, aici.

Până data viitoare, când vom reveni cu detalii despre programul CNDB în toamna care se apropie, știți poezia: keep dancing!

Details

Start:
Fri, 31 Aug 2018
End:
Fri, 14 Sep 2018
Event Categories:
, , , , , , , ,
Event Tags:
, , ,
Website:
http://aerowaves.org/

Organizer

Aerowaves
View Organizer Website

Venue

CNDB
Centrul Național al Dansului București, B-dul Mărăşeşti 80-82
Bucharest, Romania
+ Google Map
Phone:
0746 099 942
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.