feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Christmas Maker Fair @ MATER

Fri, 15 Dec 2017 ⏐11:00 am - Sun, 17 Dec 2017 ⏐8:00 pm

christmas maker fair mater

Christmas Maker Fair este primul târg de sezon care reprezintă cu mândrie cultura makerilor din România, promovând o alternativă la cadourile în serie prin obiecte ce au în spate mai mult decât un proces mecanic de producție.

Vino să cunoști artizani în lemn, metal, sticlă, ceramică, textile precum și meșteșugari ai gustului la cel mai prietenos târg de Crăciun din oraș.

🌲PROGRAM🌲
Vineri, 15 dec – 17:00 – 20:00
Sâmbătă, 16 dec – 11:00 – 20:00
Duminică, 17 dec – 11:00 – 18:00
(Intrarea este liberă)

CE
Un Maker Fair e un loc în care poți să-ți cumperi (sau) să-ți faci cadoul aproape perfect, cel pe care-l cauți neliniștit în magazinele din oraș, cel pe care ți-l imaginezi dar nu știi exact cum ar arăta până nu-l ai în mână. La Maker Fair o să găsești obiecte de design, haine, bijuterii, articole de design interior, ilustrații dar și produse de gastronomie (făcute local, la scară mică, în atelierele creative ale Bucureștiului).

UNDE
Christmas Maker Fair este organizat și găzduit de MATER – prima bibliotecă de materiale din România și Europa de Sud-Est. MATER este un proiect al Nod makerspace, centrul comunitar creativ de dimensiuni mari din România care a transformat un fost complex industrial de pe Splaiul Dâmboviței într-un spațiu antreprenorial dedicat democratizării design-ului, ingineriei, fabricației și educației creative.

CUM AJUNGI
MATER este situat pe Splaiul Unirii nr. 160, la câteva minute de condus de la Piața Unirii, poți ajunge cu metroul până la stația Timpuri Noi sau cu RATB linia 133.

Details

Start:
Fri, 15 Dec 2017 ⏐11:00 am
End:
Sun, 17 Dec 2017 ⏐8:00 pm
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/1935347156705547/

Venue

MATER Library
MATER Library, First Floor, Splaiul Unirii 160
București, București 040041 Romania
+ Google Map
Website:
https://materlibrary.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

feeder logo Submit your event