feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Chamber Jazz: M•A•P | Mezquida, Aurignac, Prats

Wed, 20 Mar 2019 ⏐7:00 pm - 9:00 pm

Chamber Jazz M•A•P Mezquida, Aurignac, Prats

Miercuri, 20 martie, de la 19:00, Centrul Multicultural al Universității Transilvania din Brașov prezintă un nou concert din seria Chamber Jazz: M•A•P | Mezquida, Aurignac, Prats.

Marco Mezquida – pian
Ernesto Aurignac – saxofon alto
Ramon Prats – tobe

MAP ne trimite într-un loc și un timp imaginare. E o sinteză regenerativă de muzici și stiluri: populare, academice și libere. Acest proiect original și provocator îmbină muzicalitatea lui Mezquida, pasiunea și intensitatea lui Aurignac și fantezia structurată a lui Prats. Aparținând unei generații fără precedent în jazzul spaniol, Mezquida, Aurignac și Prats s-au impus încă de la albumul cu care au debutat în această formulă, în 2015, drept unul dintre cele mai importante triouri de pe scena europeană.

„Sunetul, extraordinar de curat pentru un grup cu atât de multă forță, părea să vină din toate părțile, iar senzația de avalanșă sonică se accentua pe măsură ce se trecea de la o piesă la alta. MAP pare să producă spontan pasaje hipnotice, momente de intensitate torențială, un lirism care uneori frizează sentimentalul, puțin groove, puzzle-uri ritmice și o împletire de culori orientale”.

– Cronică a concertului susținut la Festivalul Internațional de Jazz Voll-Damm din Barcelona

„Felul în care cântă este o descărcare curajoasă, spirituală și intensă a energiilor pure ale jazzului.”

– El Mundo

„Muzica lor este una dezlănțuită, dar care pretinde în același timp virtuozitate, într-un echilibru perfect între explorare și reproducere la limita imposibilului, trasând o hartă a contrastelor izbitoare.”

– El Club de Jazz

Organizer

Centrul Multicultural al Universității Transilvania din Brașov
Email:
cultural@unitbv.ro
View Organizer Website

Venue

Centrul Multicultural al Universității Transilvania din Brașov
Bd. Eroilor 29, parter Rectorat UTBv, 500036
Brasov, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.