feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cercul de Donatori Buzău – Crowdfunding în București

Thu, 23 May 2019 ⏐8:00 am - 5:00 pm

Cercul de Donatori Buzău - Crowdfunding în București

Cercul de Donatori Buzău – Crowdfunding în București

În toată lumea, cetățenii își revendică influența directă asupra comunităților din care fac parte. Putem face asta și în Buzău!

Pe 29 Mai 2019, în București, organizat de
Grupul de Inițiativă Fundația Comunitară Buzău și un nucleu format din buzoieni implicați activ în viața comunității, va avea loc Cercul de Donatori Buzău.

Cercul de Donatori Buzău este un eveniment de crowdfunding ce aduce la un loc proiecte cu impact social în comunitatea buzoiană și donatori ce vor să susțină aceste proiecte

Rezervă un loc aici: https://fundatiacomunitarabuzau.ro/cercul-donatorilor

Susține proiectele:

DocRoads
5 proiecte de film documentar cu potențial international, în județul Buzău
proiect anual de Atelier de Film Documentar DOCROADS în România, la Buzău.
dezvoltarea potențialului cultural al orașului și județului.
organizarea unei echipe pentru proiectul de film documentar ”Înconjurul lumii în opinci”– un film ce va spune povestea lui Dumitru Dan, primul globetrotter român care, la începutul secolului trecut, fiind student la Paris la Facultatea de geografie, a făcut înconjurul lumii pe jos, parcurgând 100.000 de kilometri in 6 ani, în costum popular şi opinci reuşind să fie deopotrivă şi ambasador al culturii româneşti în străinătate.

Tandemo

 construirea unei platforme care să intermedieze întâlniri/intervenții video în școli între elevi și invitați cu idei și resurse valoroase din afară spațiului școlar.
coagularea unei comunitati de profesori în Buzău care să utilizeze instrumente dinamice și moderne pentru o mai bună educație în școlile lor.
generarea unui instrument care să contribuie (alături de Teleskop) la un proces consistent și ușor de utilizat de către profesori, de măsurare a transformărilor din școli.

UN Universal Language
conștientizarea populației în legătură cu riscurile cauzate de un dezastru natural / producerea unui seism și importanța câinilor de căutare și salvare pentru a micșora considerabil procentul victimelor.
educarea cetățenilor în lucrul cu câinii atât din punct de vedere profesional cât și personal.
3 ateliere practice de educare canină și acordarea primului ajutor pentru tineri și adulți

Rezervă un loc aici: https://fundatiacomunitarabuzau.ro/cercul-donatorilor

Cum funcționează Cercul Donatorilor?

În cadrul evenimentului din 29 mai 2019, fiecare candidat își va prezenta proiectul în fața juriului și a donatorilor din sală, într-un interval de maxim 6 minute. Fiecare proiect are un ambasador care îl promovează și îl susține. De asemenea, ambasadorul are la rândul său 3 minute în care să își motiveze sprijinul pentru acel proiect și să motiveze donatorii să investească în el, licitând. Donațiile se pot face pe loc în cadrul evenimentului dar și prin transfer bancar, după eveniment. Exista și posibilitatea de a dona produse, spatiu de lucru, ore de voluntariat, servicii pro-bono etc. În plus, Cercul Donatorilor va fi transmis live pe pagina Facebook a grupului de inițiativă Fundația Comunitară Buzău iar spectatorii pot face donații online.

Pentru mai multe detalii, vizitați https://fundatiacomunitarabuzau.ro/cercul-donatorilor

Acest mecanism de strângere de fonduri face parte din rețeaua națională TFN România, o inițiativă a Asociației pentru Relații Comunitare și The Funding Network.

Date de contact pentru orice informații sau nelamuriri privind evenimentul:
Telefon: 0766307241
Email: fundatiacomunitarabuzau@gmail.com

Despre grupul de inițiativă (G.I) Fundația Comunitară Buzău
G.I. Fundația Comunitară Buzău este un instrument al societății civile ce investește în dezvoltarea comunității buzoiene, folosind resurse locale.

Details

Date:
Thu, 23 May 2019
Time:
8:00 am - 5:00 pm
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/393006531540057/

Organizer

Grupul de Inițiativă Fundația Comunitară Buzău
Email:
fundatiacomunitarabuzau@gmail.com
View Organizer Website

Venue

NOD makerspace
Splaiul Unirii 160
Bucharest, 040041 Romania
+ Google Map
Phone:
0746 323 217
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.