feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ceramik. | Concentrat de ceramică contemporană

Sat, 25 May ⏐11:00 am - Sun, 26 May ⏐7:00 pm

Ceramik. | Concentrat de ceramică contemporană
Reading time: 7 minutes

Ceramik. | Concentrat de ceramică contemporană

Ceramik.01 | Concentrat de ceramică contemporană
Când: 25-26 mai (deschis 11.00 – 19.00)
Unde: AWE | Palatul Universul, intrarea principală
Str. Ion Brezoianu nr. 23-25, București.
Un eveniment Designist.ro | info: designist@designist.ro

Da, lansăm Ceramik. Punct. Evenimentul va avea loc în weekendul 25-26 MAI, ca parte din Creative Quarter Design Festival, în cadrul Romanian Design Week 2019.
Unde: AWE | Palatul Universul, intrarea principală
Str. Ion Brezoianu nr. 23-25, București.

Ceramik. este un festival-concentrat de ceramică contemporană care va reuni anual cele mai valoroase proiecte ale designerilor ceramiști atât din zona ceramicii utilitare, cât și a celei decorative, dar și din aria bijuteriei-concept, a accesoriilor ori a artei ceramice. Evenimentul își propune pe viitor să prezinte atât proiecte din România, cât și proiecte internaționale.

Evenimentul va prezenta, într-o manieră concentrată, unele dintre cele mai bune și închegate proiecte din zona ceramicii contemporane și va funcționa ca un târg-concept exclusivist. Ceramik.01 va cuprinde o selecție de aproximativ 15 artiști ceramiști.

Spațiul AWE| Adaptive Work Environment se află la parterul Palatului Universul (Str. Ion Brezoianu nr. 23-25) și reprezintă, așa cum îi spune și numele, o demonstrație a ceea ce înseamnă un mediu adaptiv de lucru. Își propune să stimuleze creativitatea și imaginația celor care îl folosesc prin soluții de design și tehnologice prietenoase cu mediul înconjurător, care se integrează firesc în viața și activitatea utilizatorilor. Prin proiectele sale, Designist.ro se aliniază acelorași obiective, așadar alegerea acestui spațiu pentru a găzdui prima ediție Ceramik. a venit firesc.

Evenimentul este deschis și designerilor care activează în alte domenii (design de obiect, design textil etc.), dar care au în lucru proiecte colaborative pe zona de ceramică sau includ ceramica, într-o proporție de minimum 50%, în creațiile lor.

Ceramik. | Concentrat de ceramică contemporană.
Ne vedem pe 25-26 MAI, la AWE | Palatul Universul.
Detalii și poveștile designerilor participanți pe www.designist.ro.

Vor expune: Andreea Bădrăgan, Andrei Pandea Ceramics, Atelierul de porțelan (Mihaela Cherciu), Becheru Art, Bufnița Ceramică, Ceramic Sparrow, Corina Marină, Design Neaoș, Ground Digitalia, Joined by Fire Studios, Mădălina Ion, MellonCollie Ceramics, Poemi, Sandra Berghianu Ceramics, Tom Crew.

Creațiile de pe vizualul Ceramik. sunt semnate de designerul londonez Tom Crew, ale cărui lucrări le vei putea vedea în cadrul evenimentului.

———–
Ceramik. este un eveniment conceput și curatoriat de platforma editorială Designist.ro, care susține și promovează prin articole de conținut designerii români de produs și industriile creative din România. Prin proiectele sale, Designist.ro îi aduce laolaltă pe cei mai talentați designeri români, creează oportunități de vizibilitate, atât online, cât și offline, și este, de peste 8 ani, o rampă de lansare pentru multe branduri de design românesc.

Iată un review de la o ediție-pilot dedicată în exclusivitate ceramicii contemporane: http://tiny.cc/6vwj5y

Details

Start:
Sat, 25 May ⏐11:00 am
End:
Sun, 26 May ⏐7:00 pm
Event Categories:
, , , , , ,
Event Tags:
, , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/2320324628075074/

Venue

AWE . Adaptive Work Environment
Strada Actor Ion Brezoianu nr. 23-25, 010131
București, Romania
+ Google Map
Website:
https://www.facebook.com/workosphere
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2004 - 2019 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account