feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ce vezi în vacanță? Descoperă 50 de capodopere ale artei europene

Mon, 27 Jul 2020 ⏐7:00 pm - 9:00 pm

375lei
curs online renasterea italiana

Ce vezi în vacanță? Descoperă 50 de capodopere ale artei europene

Să te familiarizezi cu istoria unei civilizaţii, să-i înţelegi momentele fondatoare, victoriile şi spaimele înseamnă să pornești într-o călătorie cu atracții și surprize la tot pasul. E clar că ai nevoie de un ghid, ca să rătăcești cu folos prin marile muzee ale lumii!

Din 27 iulie, la Fundația Calea Victoriei găsești un curs online gândit să-ți fixeze repere de bază în istoria artei. 50 de Capodopere ale Artei Europene este o serie de cinci întâlniri care îți dezvăluie felul în care o civilizaţie poate fi privită şi înţeleasă prin intermediul operelor de artă create de-a lungul secolelor. Cursul are loc online, live, de luni 27 până vineri 31 iulie, de la 19.00 la 21.00.

Împreună cu istoricul Monica Neațu descifrezi poveștile unor tablouri, mozaicuri, statui, fresce, monumente de arhitectură, afişe şi elemente de vestimentaţie. Caravaggio, Renoir, Cezanne, Michelangelo, Picasso, Van Gogh sunt doar câteva dintre numele marilor artiști cu a căror operă te vei familiarize la acest atelier. 

Taxa de participare pentru toate cele 5 ședințe este de 375 de lei și o poți achita online, direct de pe pagina cursului. Cu o zi înainte de data începerii, primești pe mail linkul unde vei urmări cursul. Dacă ai și alte întrebări, trimite un mail pe: contact@victoriei.ro.

Details

Date:
Mon, 27 Jul 2020
Time:
7:00 pm - 9:00 pm
Cost:
375lei
Event Categories:
, , , , ,
Event Tags:
, , , , , , , ,
View Event Website

Organizer

Fundația Calea Victoriei
Phone:
021 321 3022
Email:
contact@victoriei.ro
View Organizer Website

Venue

Fundația Calea Victoriei
Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1
București, Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

feeder logo Submit your event