feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Casa cu Artiști #4 – Brașov

Sat, 23 Feb 2019 ⏐5:30 pm - 4:00 am

RON40
Casa cu Artiști

Sâmbătă, 23 februarie, Casa cu Artiști prezintă cea de-a patra ediție – „So this is love…”, serată artistică nomadă dedicată iubitorilor de frumos, ce va avea loc în Brașov, pe strada Constatin Brâncoveanu 36.

Evenimentul începe la 17:30 cu atelierul pentru copii DoReMi Dialogul Sunetelor Vii și durează până dimineața, spre ora 4:00. În program sunt incluse muzica bună, teatru, arte vizuale, dans contemporan și nu numai. Vor fi prezenți artiști din Brașov, Constanța, București, Sfântu Gheorghe, Sibiu.

Se bea kombucha / ceai de calitate de la Demmers Teahouse servit prin bunăvoința lui Vali de la Tipografia, apă alcalină și poate limonadă.

Se recomandă o ținută lejeră și o minte deschisă. Ar merge și o pernă adusă de acasă sau ceva pe care să te așezi comod la concert. În locație va fi încropit și bistro-ul “Fromage A trois” unde poți servi bucate vegane gătite de Dionisie și Ioana, dulciuri fără zahăr alb și delicii de la Santa Cantina.

Miezul proiectului este comunitatea, adică noi toți cei care credem că arta e acolo unde sunt oamenii. Arta e în sufletul fiecăruia dintre noi. Arta e pe străzi, în baruri, în case și în poduri. Să o lăsăm să curgă liber, dincolo de bariere formale, dincolo de separări, etichete, status-quo-uri, cenzură, structuri de putere, ego-uri și iluzie. Arta e liberă. Și așa vrem să fim și noi.

*******************
Casa cu Artiști este un proiect independent finanțat doar din donațiile celor care participă la eveniment.
Casa cu Artiști este apolitică, anonimă, nomadă (deci nu are o adresă fixă).

*******************

Participarea se face pe baza unei donații de 40 de lei. Detalii despre rezervare aici.
Detalii privind programul sunt disponibile în evenimentul de Facebook.

********************
În 23 februarie Casa cu Artiști este găzduită de Alexandru în spațiul său de lucru, unde se dezvoltă centrul educațional Profesional Academy Brașov.

********************
Casa cu Artiști este un proiect cultural înscris în rețeaua underground Brașov – The Creative City, care are misiunea de a transforma Kronstadul în „cel mai creativ oraș din spațiul carpato-danubiano- pontic”.

*********************
Make love and art, s’il vous plait ♥,

Details

Date:
Sat, 23 Feb 2019
Time:
5:30 pm - 4:00 am
Cost:
RON40
Event Categories:
, , , , , , , , , ,
Event Tags:
, , , ,
https://www.facebook.com/events/671272926623523/

Organizer

Casa cu Artiști
View Organizer Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.