feeder.ro events calendar CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CALUL ALB. Scurtă istorie a urii

Sun, 15 Apr 2018 ⏐8:00 pm - 9:30 pm

RON26
CALUL ALB. Scurtă istorie a urii

CALUL ALB. Scurtă istorie a urii

În 2016, o jurnalistă TV plină de zel și dornică de afirmare investighează un proces istoric: condamnarea torționarului Ioan Ficior. Cu 60 de ani înainte, Ioan Ficior, un tânăr comunist zelos, conduce lagărul de muncă Periprava unde 100 de oameni vor muri din cauza tratamentelor inumane aplicate. Se spune că primea prizonierii pe un cal alb și îi teroriza sărind cu calul peste ei. Cu alți 20 de ani înainte, în anii ‘40, un foarte tânăr baron ungur omoară un țăran român în fața fratelui acestuia, Ioan Ficior. 

Un spectacol de Ioana Păun, cu Ilinca Manolache, scenariu de Smaranda Nicolau, investigația Laura Ștefănuț, muzică live Diana Miron.

Unde: la MNAC, duminică, 15 aprilie, de la ora 20:00
Durata: 75 min

INTRARE pe bază de bilet, disponibil aici, cât și la intrare în seara evenimentului: https://eventbook.ro/theater/bilete-calulalb-mnac.

Spectacolul a fost realizat cu susținerea și suportul AFCN, MNAC, Militia Spirituala și a fost ivitat la festivaluri de teatru și performance precum Temps D’Images, One World Romania, Pledez pentru Tineri – TT Piatra Neamt, Maratonul Teatrului Independent – unde Diana Miron a câștigat premiul special.

Details

Date:
Sun, 15 Apr 2018
Time:
8:00 pm - 9:30 pm
Cost:
RON26
Event Categories:
, , , , ,
Event Tags:
, , , , , , ,
Website:
http://mnac.ro/archives/7331

Organiser

MNAC

Venue

MNAC
Strada Izvor 2-4
Bucharest, 030167 Romania
+ Google Map
Phone:
+40 21 318 9137
Website:
http://www.mnac.ro

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

© 2004 - 2019 feeder.ro

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account