CALENDARfeeder.ro events calendar

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Caliu si prietenii – 7 ani și jumătate de Acuarela Bistro

Thu, 17 Sep 2020 ⏐6:00 pm - 10:00 pm

Caliu si prietenii - 7 ani și jumătate de Acuarela Bistro

Caliu si prietenii – 7 ani și jumătate de Acuarela Bistro

Acuarela și-a deschis porțile iarna, pe zăpadă, și nu am reușit să ne sărbătorim sub umbrele până acum. Așa că, de Romanian Design Week, chemăm Taraf de Caliu să ne cânte cum numai ei știu, să mâncăm gustos ce mănâncă și ei și să aniversăm cei 7 ani și jumătate de Acuarela Bistro responsabil, respectând normele de distanțare socială.

Taraf de Caliu este format din lăutari autentici care cântă de mici și pentru care muzica este viața lor. La Acuarela vor cânta Gheorghe Caliu Anghel – vioară, Ionica Tănase – țambal, Marius Manole – acordeon, Iulian Vlad – contrabas.

Înainte și după Taraf: DJ Vasile
DJ Vasile este unul dintre cei mai longevivi DJi din România, unul din primii care au pus muzică de pe vinil în FM-ul românesc, după revoluția din 1989.

Acuarela este un mic bistro pentru comunitatea de artiști din București, un mix colorat de obiecte recondiționate, bucăți dragi de trecut și lucrări de artă adunate în ultimii 7 ani și jumătate.

Bilete pe Eventim.ro

 

Categoria A – vizibilitate f buna 80 lei/ persoana, pot fi achizitionate bilete doar in grupuri de 4 persoane, iar grupurile vor avea o masa proprie, masa de 4 = 320 lei
Categoria B – vizibilitate buna 60 lei/ persoana (vor exista si ecrane pentru o mai buna vizibilitate), pot fi achizitionate bilete doar in grupuri de 4 persoane, iar grupurile vor avea o masa proprie, masa de 4 = 240 lei

Locurile sunt limitate:
11 mese de 4 persoane – categoria A
8 mese de 4 persoane – categoria B

 

Parteneri: Romanian Design Week, feeder.ro, Revista Atelierul, Zile și Nopți

Details

Date:
Thu, 17 Sep 2020
Time:
6:00 pm - 10:00 pm
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/329241241619899

Organizer

Acuarela

Venue

Acuarela
str. Polonă, nr. 40
București, Romania
+ Google Map

Leave a reply (we review all comments)

Leave a reply (we review all comments)