feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CABAL 01 – Jacques Greene, Public Lover, Bogman, Amber Amber @ Grădina Botanică

Sat, 11 Jun 2016 ⏐2:00 pm - 10:00 pm

CABAL 01 - Jacques Greene, Public Lover, Bogman, Amber Amber @ Grădina Botanică

CABAL 01 – Jacques Greene, Public Lover, Bogman, Amber Amber @ Grădina Botanică
11 Iunie, 14:00

CABAL 01
▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
Cabal este contextul diurn-estival ce reunește prieteni cu o ardentă pasiune comună pentru underground electronica. Prin trilogia de evenimente găzduite de Grădina Botanică, Cabal urmărește echilibrul dintre minte, fizic și spirit, cele trei componente definitorii pentru experiența umană. Diverse elemente se lasă expuse treptat în completarea experienței holistice propuse de noul concept, ce poate fi urmărit pe pagina de Facebook Cabal: https://www.facebook.com/cabalofficial/

▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
Jacques Greene
Public Lover
Bogman
Amber Amber

▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
Gradina Botanica
Soseaua Cotroceni 32
11 iunie 2016
14:00 – 22:00

▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
Accesul se face doar pe bază de invitație, obținută prin intermediul unei platforme unice, contactând ambasadorii:

• Răzvan Sîrbu – 0721666291
https://www.facebook.com/razvan.mtn
• Adela Alexa
https://www.facebook.com/alexa.adela
• Raluca BCarmen
https://www.facebook.com/raluca.bcarmen

▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
Experiența Cabal este cultivată multisenzorial printr-un colaj irezistibil de pasiuni transformate în răsfăț pentru cei din jur. Formele de energie ce satisfac simțurile prind contur prin gastronomia ridicată la nivel de artă sub patronajul Pop-Up Dinner și simfonia de arome dirijată de Clate la Gelato Bar. Aici se adaugă savoarea efervescentă de la un prosecco bar strategic așezat la umbra copacilor și mixologie de top, modelată de specialiști în delectare gustativă.

▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
Jacques Greene
Montreal, Canada

Originar din Montreal, producătorul enigmatic Jacques Greene modelează peisajul actual cu idei progresive despre ce ar trebui să însemne muzica house în noul deceniu. Dincolo de strălucitele lansări originale, EP-uri și remixuri, tânărul producător și compozitor pasionat de RnB are o viziune alternativă captivantă ce a facilitat lucrul cu Jimmy Edgar, Tinashe, The XX și Radiohead.

Într-o cultură în care noii artiști luptă pentru popularitate digitală, Greene se ancorează bine în realitate prin turnee constante. Cu apariții în spațiile hot Fabric, Panorama Bar și festivalurile de mare anvergură Sonar și MUTEK, cucerește printr-un colaj analog șarmant. De la piesa de aur “Another Girl” la EP-urile LuckyMe și Nightslugs, Jacques Greene crește ca un artist care știe ce vrea – cu producții de calitate și show-uri LIVE memorabile, ce păstrează aura de mister care l-a consacrat.

▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
Public Lover
Berlin, Germania

Public Lover, format din Bruno Pronsato și Ninca Leece, este un LIVE act cuceritor prin producția electronică atent valorificată prin franchețea unui compozitor. Cei doi artiști compun un întreg definit prin sound-ul Romantic Techno, foarte apropiat stilistic de cel al lui Thomas Melchior. Influențat spiritual de Matthew Herbet și Bon Iver, sound-ul este sinteza dintre stilul suprarealist confortabil promovat de Bruno și delicatețea melodică specific franțuzească a Nincăi.

Independent de cultura de club în plină evoluție, Public Lover își proiectează muzica astfel: liric seducătoare, vivid texturată și sofisticată din punct de vedere ritm și linie melodică. Un etalon jucăuș, misterios și pasiona pe scena berlineză, act-ul format din 2 laptop-uri, un drum machine, clape și un microfon excelează în fiecare concert pe care îl susține cuplul artistic.

Details

Date:
Sat, 11 Jun 2016
Time:
2:00 pm - 10:00 pm
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , ,
https://www.facebook.com/events/1553183101644737/

Organizer

CABAL
Email:
contact@cabalcabal.ro
View Organizer Website

Venue

Grădina Botanică
Grădina Botanică
Bucharest, 060114 Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.