feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Clever.ro app

Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Buzunarul cu pâine [Matei Vișniec] – Visssual

Fri, 22 Mar ⏐7:00 pm - 10:00 pm

RON30
Buzunarul cu pâine - Visssual
Reading time: 3 minutes

Vineri, 22 martie, de la ora 19:00, la Visssual Brașov are loc piesa „Buzunarul cu pâine” de Matei Vișniec, cu Alexandru Nagy și Ștefan Pavel, în regia lui Alexandru Bogdan, o producție TIP – Teatrul Independenților Profesioniști.

„Buzunarul cu pâine” spune o poveste despre oameni și câini. Intrigate de sunetele ciudate, două personaje se opresc să salveze vietatea captivă în puțul adânc. Operațiunea devine dificilă, dar niciunul dintre cei doi bărbați nu pare să renunțe. Printre dialoguri foarte naturale și discuții profunde despre sensul vieții, bucăți de pâine și capete de sfoară se strecoară în fântână.

„Această piesă este un caz de transformare a unui fapt divers în metaforă. Iată ce forță poate să aibă un eveniment banal în sine, când este trecut prin filtrul unei reflexii, când are putere metafizică. Mi s-a mai întâmplat, de atunci, să scriu pornind de la fapte diverse, dar niciodată nu am avut o revelație atât de puternică și o situație dramatică ieșită dintr-un context real atât de impresionant.” – Matei Vișniec

Premiul Juriului – Gala Hop 2012
Premiul Juriului – FITIC 2017
___

Bilete: 30 lei, disponibile online pe bilete.ro.

  Organizer

  Teatrul Independenților Profesioniști
  Email:
  tiprofestionisti@gmail.com
  Website:
  http://alexandrunagy.ro/

  Venue

  Visssual
  Fabricii, 500075
  Brașov, Romania
  + Google Map
  Website:
  https://www.facebook.com/visssualreal/

  © 2004 - 2019 feeder.ro

  CONTACT US

  Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

  Sending

  Log in with your credentials

  or    

  Forgot your details?

  Create Account