CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

« All Events

  • This event has passed.

Bucureștiul ca o vacanță la Grădina cu Călătorii

Sat, 21 Jul 2018 ⏐10:00 am - Sun, 22 Jul 2018 ⏐9:00 pm

Bucureștiul ca o vacanță la Grădina cu Călătorii de pe 21 –22 iulie, de la Merlock

Vara e grea în oraș pentru cei între vacanțe sau care nu pot călători pe meleagurile la care visează așa că, dacă sunteți cu sufletul în alte locuri, aducem puțin exotic, putin misterios și puțin «de departe» la Grădina cu călătorii, eveniment ce se va desfășura pe 21 – 22 iulie la Merlock.

Henna ca în India, crafts ca in Coreea și codițe ca în Africa, expozitie cu mesteri unul si unul si multe activitati faine pentru cei mari si mici sunt de gasit weekendul care vine in gradina de pe str. C. A. Rosetti nr. 37.

Am pregătit și de data aceasta târg mare cu artiști și artizani pricepuți care ne aduc haine, bijuterii, accesorii felurite și multe alte lucrușoare cu care să vă împodobiți, pe care să le purtați, oferiți în dar sau luați acasă, ca pe suvenirurile din vacanțe.

În zona de ateliere și activități pictăm bărcuțe de lut, să ne amintească de aventurile pe mare, cu Ch’artist – Paint your own pottery studio dar și tricouri, brelocuri fistichii și îngerași de lemn. Se colorează cu marmură alături de Buticul Lizzucăi, se învață decoupage cu Dori’s Creations și se călătorește cu gândul departe în baloanele cu aer cald decorate de Sarang Hanguk și desenele cu gări de altădată, alături de Călător prin gările de odinioară.

Pe cei mai mari îi tentăm cu henna meșteșugită de la Mehndi Tattoos by Laura, împletituri și codițe africane cu Afro Mood Hairstyle, codițe de ață și coronițe de flori, până la ultima floare, împletite cu drag de Mirela de la FlorArt Boutique.

Pe terasă se vor auzi de la 14:00 muzici inspirate de America de Sud, aduse de Ezirk iar bucătăria de la Merlock promite gusturi și arome de vacanță, așa că, fie că sunteți în oraș de bunăvoie sau cu mai puține alternative, în grădină e umbră și relaxare și vă așteptăm la povești zilnic de la 10:00 la 21:00. Intrarea este liberă.

Programul complet al Grădinii cu Călătorii îl găsiți pe pagina de Facebook Grădina cu Artiști și pe site-ul http://gradinacuartisti.ro/. Ultima ediție specială, plină de soare, creativitate și relaxare a Grădinii cu Artiști va fi Grădina Mariei (8– 9 septembrie).

Parteneri media: Radio Guerrilla, Radio România Cultural, România Liberă, Agerpres, Iqads, Smark, acasa.ro, eva.ro, Kudika, Garbo, PRWave, Iqool, The Trends, 4arte, Revista Atelierul, Mujer, Fashion 8, Goingout, Bucharest Guide, Pro București, CityScout, suntparinte.ro, copilul.ro, Gokid, inoras.ro, Coțofana urbană, Munteanu, Kfetele, Gratuitor, bucuresteni.ro, Bucharest City App, Feeder, CityGuide.

Details

Start:
Sat, 21 Jul 2018 ⏐10:00 am
End:
Sun, 22 Jul 2018 ⏐9:00 pm
Event Categories:
art, Bucharest, fashion, free time, music, outdoor
Event Tags:
gradina, henna
View Event Website

Organizers

Creative Arts
Grădina cu Artiști

Venue

Merlock
Strada C.A. Rosetti Nr. 37
Bucharest, Romania
+ Google Map
Phone:
0770 491 936
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.