CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

« All Events

  • This event has passed.

București Comunist Bike Tour

Wed, 15 Aug 2018 ⏐12:00 am

Bucuresțti Comunist Bike Tour

Un nou tur, marca OnAdventure, isi face aparitia in planul bucurestean. Dragi tovarasi, urcati in saua bicicletei si haideti sa defilam prin istoria comunista a dragului si frumosului nostru oras. Aloo, alooo, atentiune!

Cat costa?

Turul este gratuit, dar noi indemnam pe oricine sa doneze o suma modica la finalul turului, pentru incurajarea proiectelor viitoare si aprecierea muncii depuse de ghid.

Unde?

Aventura pe bicicleta porneste de la Universitate, din fata scarilor hotelului Intercontinental.

Cand?

Pe 15 septembrie, sambata, ora 12, in fata scarilor hotelului Intercontinental, la piata Universitatii.

Cui se adreseaza?

Aceasta tura pe bicicleta este catalogata ca fiind o tura usoara ce va insuma 35 de km dus-intors, pe drumuri urbane fara obstacole sau pericole. Este o tura dedicata tuturor celor care doresc sa se relaxeze pe bicicleta, imbinand aventura cu pedalatul. Pe drumurile cu circulatie publica vom respecta semnele rutiere. Vom vizita mai multe locatii istorice, locuri legate de activitatea partidului comunist, vom spune povesti despre Ceausescu si despre cum a influentat acesta mersul lucrurilor in orasul Bucuresti.Informatii utile:Ghidul turei se numeste Alex Mircea, acesta fiind atestat ca ghid national si agent de turism cu nr. 5362 din partea Autoritatii Nationale pentru Turism. Pentru orice informatie 0766561893 sau onadventure.ro@gmail.com

Ritmul va fi unul usor, relaxant. Fiecare este liber sa paraseasca grupul in orice moment. Exista posibilitatea luarii unor decizii de moment din cauze neprevazute precum: furtuni violente sau vreme nefavorabila.

Fiecare isi asuma raspunderea pentru orice decizie si actiune initiata in afara grupului.

Details

Date:
Wed, 15 Aug 2018
Time:
12:00 am
Event Categories:
architecture, Bucharest, culture, free time, outdoor
Event Tags:
bicileta, bucuresti, comunism, tur
View Event Website

Organizers

OnAdventure
Pe Coclauri

Venue

Piața Universității
Piața Universității
Bucharest, 010292 Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.