feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bucharest Art Exhibition

Fri, 3 Dec 12:00 pm Mon, 6 Dec 8:00 pm

Bucharest Art Exhibition

Bijuterie contemporana, pictura, sculptura, fotografie si design vestimentar vor straluci in atentia publicului intre 3-5 decembrie 2021 orele 12:00-20:00 in Sala Regina Maria – Athenee Palace Hilton (str. Episcopiei nr. 1-3). In deschiderea evenimentului incepand cu orele 18:00, Gabi Stanescu, compozitor si violonist va sustine un concert.

Tempus fugit, tema evenimentului din acest an ne invita la o retrospectie a evolutiei artelor vizuale. Evolutia fiecarei opere a fost determinata de o schimbare majora a conceptiei artistului asupra realitatilor inconjuratoare. In sectia „Bijuterie Contemporana” veti admira operele lucrate in rasina, argint, aur sau platina ale maestrilor bijutieri, absolventi Assamblage – Institutul de Arta si Design.

Dupa un periplu prin galeriile de arta din Europa (Spania, Portugalia, Italia, Grecia, Turcia, etc.) in calitate de expozanti, artistii bijutieri se reintorc in Bucuresti pentru a expune in cadrul evenimentului Bucharest Art Exhibition organizat de ONG Anonymo Muza si Madame Sophie.  

Pentru ca tema evenimentul este timpul, cum am putea sa il masuram mai bine decat cu un ceas?

Augustin Matei, invitat de marca, va expune o colectie de ceasuri de lux, ce a facut celebra Romania peste hotare in materie de bijuterie.   Expozitia de fotografie semnata de AnaMaria Kovalciuc, despre Vulcanii Noroiosi, isi propune sa promoveze Romania turistica, locuri mai putin mediatizate si vizitate dar a caror frumusete si importanta este inegalabila.   In sectia pictura veti putea admira lucrari abstracte, expresioniste.  

Accesul se face GRATUIT.

Organizers

Asociația Anonymo Muza
Madame Sophie

Athenee Palace Hilton

Strada Episcopiei 1-3
Bucharest, 010292 Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.