feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Brunch – Ziua Culturii Naționale la MNAC

Sat, 13 Jan 2018 ⏐2:00 pm - 6:00 pm

brunch mnac

MNAC sărbătorește Ziua Culturii Naționale cu un brunch informal ​în cafeneaua​ muzeului, sâmbătă, 13 ianuarie, între 14:00-18:00. Ethel Lucaci-Băiaș și Silviu Băiaș, Ion Bitzan, Wanda Mihuleac și Gheorghe Rasovszky sunt artiștii ale căror lucrări așteaptă să fie descoperite de-a lungul ​a ​celor patru etaje ale muzeului.

De asemenea, sunteți invitați să descoperiți și proaspăt inauguratul Centru de Documentare și Cercetare a Culturii Vizuale „Mihai Oroveanu”, un spațiu public destinat specialiștilor, dar și publicului larg interesat de istoria recentă a dezvoltării artei din România. Biblioteca centrului poate fi consultată gratuit și conține fondul mape de artiști, ​peste​ 6.000 de volume (cărți și cataloage) acoperind domenii precum istoria și teoria artei, artă contemporană românească și internațională, fotografie, piața de artă, arhitectură, design, istorie, sociologie, literatură, precum și circa 600 de numere dintre cele mai importante periodice având ca tematică arta contemporană.

Evenimentul va fi și una dintre ultimele ocazii pentru a vizita expoziția Selfie Automaton, un proiect jucăuș, produs pentru Bienala de Arhitectură de la Veneția din 2016, care se încheie pe 21 ianuarie.

Accesul cu automobilul se face pe poarta A1 (intrarea de la Senat), iar ieșirea se face pe la fosta intrare la muzeu. Accesul pietonal rămâne neschimbat. Mai multe detalii pe: http://www.mnac.ro/vizitand-mnac.

Details

Date:
Sat, 13 Jan 2018
Time:
2:00 pm - 6:00 pm
Event Categories:
, , , , ,
Event Tags:
, , , , , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/186746332071649/

Organizer

MNAC
Phone:
+40 21 318 9137
Email:
info@mnac.ro
Website:
http://www.mnac.ro

Venue

MNAC
Muzeul Național de Artă Contemporană, Strada Izvor 2-4
Bucharest, Sector 5 050563 Romania
+ Google Map
Phone:
+40 21 318 9137
Website:
http://www.mnac.ro
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2004 - 2019 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account