feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Brașov Heroes – cursa cu obstacole a comunității @ Lacul Noua

Sun, 12 Jun 2016 ⏐10:00 am

Brasov Heroes 2016

Brașov Heroes – cursa cu obstacole a comunității @ Lacul Noua
12 Iunie, 10:00

De când am început organizarea Brasov Heroes, oamenii ne întreabă mereu cine sunt eroii despre care vorbim. Și le povestim despre oameni care au o slujbă, o pasiune și poate un cățel. Și care, în afara preocupărilor ce țin de viața lor cotidiană, se gândesc că pot face “ceva” mai departe de pragul propriei case sau al propriului birou.

Sunt acei oameni preocupați de ceea ce se întâmplă în jurul lor, care se revoltă atunci când văd nedreptatea și care ajută atunci când stă în puterea lor. Sunt oameni care au repere despre orașe mai bune, mai dinamice și își doresc același lucru și acasă. Iar dorința lor nu rămâne abstractă, ci se transformă în acțiune. Fie că ies în stradă, cer socoteală, fie că ajută, fac voluntariat, donează către proiecte în care cred.

Brasov Heroes le oferă acestor oameni ocazia de a cunoaște și a susține 13 cauze care vorbesc despre orașul lor sub diferite aspecte. Cauze care vorbesc despre educație, cultură, toleranţă, compasiune sau acceptarea diferențelor celor de lângă noi. Și pe care fiecare erou le poate susține printr-o donație sau alergând pentru ele.

Orice brașovean poate deveni un astfel de erou încercând să-și depășească limitele în cadrul competiției Brașov Heroes sau donând pentru una din cauzele înscrise.

Intră pe site-ul evenimentului și alege să devii alergătorul sau susținătorul unei cauze.

Dacă dorești să alergi, alege mai întâi cauza pentru care te implici, iar apoi înscrie-te. În acest fel, 50% din taxa ta de participare va merge către cauza aleasă.Înscrie-te acum și fii printre cei care beneficiază de o taxă de înscriere redusă până în 27 mai. Apoi mobilizeză-ți prietenii să doneze pentru același proiect și mărește impactul participării tale în competiție. Dacă nu dorești să-ți încerci puterile de alergător, dar vrei să te implici, poți susţine printr-o donație alergătorul preferat sau poți dona direct pentru cauzele înscrise. Donaţiile se pot face ușor prin intermediul aceleiași platforme.

Cursa cu obstacole a comunității va cuprinde 2 trasee de lungimi diferite, 4 respectiv 8 km. Cele 15 obstacole vor putea fi parcurse atât de amatori cât și de profesioniști, atât individual, cât și în echipă sau cu familia. De asemenea, familiile se vor putea bucura de o zonă dedicată copiilor, în care aceștia vor învăța cum să devină mici eroi. Nu în ultimul rând, Brașov Heroes este o ocazie extraordinară de distracție, adrenalină și team-building împreună cu prietenii, colegii, dar și o modalitate de implicare a companiilor în comunitate.

Mai multe detalii despre competiție și despre cauzele înscrise se găsesc pe site.

Details

Date:
Sun, 12 Jun 2016
Time:
10:00 am
Event Category:
Event Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/1092196730839025/

Venue

Lacul Noua
Brașov, Romania + Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.