feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Blaj aLive Festival 2016 @ Câmpia Libertății Blaj

Sat, 18 Jun 2016 ⏐10:00 am - 5:00 pm

Blaj aLive Festival 2016 @ Câmpia Libertății Blaj

Blaj aLive Festival 2016 @ Câmpia Libertății Blaj
18 – 20 Iunie, 10:00

Dacă vrei să te simți aLive vara asta, să dansezi desculț prin iarbă și să te bucuri la maxim de două zile și două nopți intense de concerte și petreceri pe cele mai variate culori muzicale, atunci Blaj aLive este locul în care trebuie să fii în weekendul 18-19 iunie!

Abonamente Presale cu 100 de lei mai sunt disponibile pe www.blajalive.ro și în rețelele partenere: Eventim, Myticket și Kompostor. În zilele festivalului un bilet de zi va costa 80 de lei, un abonament 130 de lei, dar preturile pentru camping si facilitati vor ramane neschimbate.

Kadebostany, Dub Inc, B.U.G. Mafia, Kiril Dzajkovski, Golan, When ‘Airy Met Fairy, Say Yes Dog, Moonlight Breakfast, We Singing Colors, R.O.A., Carla’s Dreams, Grasu XXL și C.T.C. alături de super mulți artiști invitați te așteaptă la Marea Adunare Blaj aLive pe Câmpia Libertății pentru un weekend magic de distracție non-stop, în mijlocul naturii!

Urmează anunțurile scenei Electronica în ultimele zile de mai.

Cinci scene, peste 30 de artiști, zone de lounge, camping cu multe facilități, activări creative organizate de cele mai cool entități culturale contemporane îți vor sta la dispoziție pentru a te conduce într-o călătorie de neuitat pe tărâmul vibe-urilor bune și al sinesteziei stimulate artistic! Au confirmat deja participarea prietenii de la Jazz in The Park, Astronaut Kru, Zona Reggae și Incubator Sibiu și București

Dacă acum ceva timp, pe 15 mai 1848, peste 40.000 de oameni s-au adunat pe câmpia pe care te afli azi cerând libertate și drepturi egale, scandând “Noi vrem să ne unim cu țara!”, din 2013 Câmpia Libertății din Blaj devine, la fiecare început de vară, punctul de întâlnire al iubitorilor de viață și de frumos, locul de petrece a două zile și două nopți de experiențe culturale bine-venite pentru dezvoltarea unei comunități de oameni frumoși, uniți și pregătiți să aducă un plus de culoare și valoare în jurul lor.

Marea adunare anuală este acum centrată în jurul unui festival multicultural global, dedicat educării tinerilor în spiritul libertăților europene, pe fondul conservării simbolurilor culturale românești, prezente în orașul în care “a răsărit soarele românilor”.

Blaj aLive Festival promovează libertatea, educația și inovația ca suport tehnologic pentru dezvoltarea culturală și găzduiește inițiativele tinerelor organizații, parte din noua revoluție culturală. De asemenea, el susține unirea comunităților de pretutindeni.

Fiind organizat la intersecția drumurilor dintre Cluj, Sibiu, Timișoara și Brașov, festivalul facilitează, prin politica de prețuri, serviciile culturale și turistice oferite, accesul tinerilor la un festival muzical internațional generalist, adaptat puterii locale de cumpărare.

Pentru informații suplimentare detaliate despre acces festival, acces camping sau alte informații vă rugăm să consultați website-ulwww.blajalive.ro sau să contactați organizatorii pe adresa info@blajalive.ro

Details

Date:
Sat, 18 Jun 2016
Time:
10:00 am - 5:00 pm
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , , ,
https://www.facebook.com/events/1713199422233794/

Organizer

Blaj aLive

Venue

Câmpia Libertății Blaj
Câmpia Libertății
Blaj, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.