feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

BEHIND CLOSED DOORS 2017

Sat, 2 Sep 2017

BEHIND CLOSED DOORS 2017

BEHIND CLOSED DOORS 2017

Pe data de 2 septembrie, Anonymous si Younivers Summer Club deschid uşile Paradisului şi îţi aduc Behind Closed Doors ediţia 2017.

Conceptul petrecerilor Behind Closed Doors a apărut acum 4 ani, fiecare ediţie aducând elemente noi şi surprinzătoare în ceea ce priveşte atât locaţia cât şi artiştii.

Aşa cum v-am obişnuit, şi de data aceasta am pregătit ceva cu totul special. Aşadar, încărcaţi-vă cu energie pentru că vom avea parte de 24 de ore de muzica non-stop. Dar asta nu este tot. Pentru ediţia de anul acesta vom avea două scene pe care vor urca atât DJ internaţionali cât şi DJ români de excepţie.

Cap de afiş sunt nimeni alţii decat Los Suruba ce ne-au fermecat prin muzica lor încă de la primele ediţii ale petrecerilor Anonymous şi în continuare nu se opresc din a ne surprinde. După o vara în care numele lor s-a aflat pe afişul cluburilor din Ibiza, duo-ul deja celebru, vine la Bucuresti pentru o ediţie Behind Closed Doors cu totul specială.

Line-up-ul este completat de Anna Tur ce ne va încanta cu un mix de sunete unice care te vor face să trăieşti o experienţă de neuitat pe ringul de dans. Anna şi-a început cariera în 2010 iar pasiunea pentru muzica i-a făcut numele cunsocut în toată lumea, în prezent fiind DJ rezident al clubului Pacha din Ibiza.

Behind Closed Doors se va afla şi duo-ul german Superlounge ce şi-a clădit un loc permanent în sfera muzicii electronice underground, captivând cu sunetele lor întreaga lume.

Vibe-ul va fi menţinut apoi de artişti ai scenei electronice undergound româneşti. Livio & Roby este duo-ul care în 2004 şi-a asamblat creativitatea, pentru a deveni una dintre cele mai solide şi prolifice echipe de platan pe plan local şi mai ales internaţional. Completaţi de Piticu, Nu Zau, Sepp şi Crihan, te vor lăsa fără suflare, atunci când vor urca la pupitru, datorită unui stil aparte de sunete minimaliste, house şi techno.

Pe scena Flowers Garden Oscar, Capote, Nocturno, Audiopulse, Livia Andrei, Pagal, alături de mulţi alţii, vor transmite energie şi emoţie prin difuzoare.

Locaţia este una pe măsură. Daca primele ediţii au avut loc la Anonymous Villa, o locaţie în care am creat multe amintiri frumoase, de data aceasta ne vom distra în spatele porţilor  Younivers Summer Club, un loc plin de magie aflat chiar în inima Bucureştiului.

Aceasta este o petrecere cu caracter privat. Prin urmare ne rezervăm dreptul de a ne selecta clienţii. Persoanelor sub 18 ani le este interzis accesul.

FACILITĂŢI:                                                 

Parking Zone

Pool Access

Food Area

PREŢ BILETE

Bilete în avans: 40 RON

Bilete în ziua evenimentului:

Înainte de ora  00:00 –  50 RON

După ora 00:00 – 60 RON

După ora 08:00 AM – 50 RON

Biletele se pot achiziţiona atât în format fizic cât şi electronic.

Puncte de vânzare bilete online: Eventim.ro // Livetickets.ro // Myticket.ro // BLT.ro

Puncte de vânzare bilete fizice: Younivers Summer Club // Magazinul Different Cut

 

Details

Date:
Sat, 2 Sep 2017
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , , , , ,
View Event Website

Venue

Younivers Summer Club
Piata Presei Libere nr 1
București, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

feeder logo Submit your event