feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Party lansare AUTOR Magazine #3

Wed, 6 Apr 2016 ⏐7:00 pm - 11:55 pm

20Lei
12924600_814577158646292_4171295979985350327_n

Bun venit la bord, călători pasionați de bijuterie! Suntem gata de un voiaj eclectic, cu surf, ski și zboruri cu parapanta printre paginile noii reviste AUTOR Magazine #3. Dacă în primul număr am personificat bijuteriea, în al doilea am vorbit despre iubire, iar acum ne pregătim să explorăm dorul de ducă, acest motor al zborului personal spre creație, inspirație și împlinirea visurilor de a lăsa în urmă o coadă de cometă.

THE WANDERLUST ISSUE este cea de-a treia ediție tipărită a revistei AUTOR și deschide un dialog despre pasiunea pentru călătorie, descoperire și libertate, despre felul magic în care ele se împletesc în creația de bijuterie contemporană.

Călătorului îi șade bine cu drumul, iar pe 6 aprilie toate drumurile duc la AUTOR Magazine #3 – THE WANDERLUST ISSUE.

SAVE THE DATE: 19:00, Miercuri, 6 aprilie 2016, pe Terasa MNAC din București.
MUZICA: Fjordisko ~ Călin ~ Zabriskie
DRESS CODE: Călător frecvent

Primii 200 de invitați care achiziționează oferta noastră de pe pagina Autor vor putea să se înscrie cu datele de contact pentru a primi revista la petrecere pentru prețul special de 15 RON.

Fii un susținător al unui proiectului experimental; AUTOR Magazine costă 20 RON și vine la pachet cu o seară de muzică scandinavă, free drinks, panorame fascinante și un schimb de suveniruri – așa că adu cu tine un obiect drag dintr-o călătorie și vei merge acasă cu un altul.

Vino să descoperi noul format AUTOR Magazine – compact, numai bun de citit în călătoriile tale, cu tot atâtea articole minunate, cât să te țină ocupat, oriunde ai zbura!

Revista a debutat în 2013, ca o extensie firească a târgului AUTOR, un proiect experimental creat din dragoste pentru bijuterie şi pentru print.

Autor Magazine este o publicaţie autohtonă, în limba engleză, cu distribuție internațională, şi singura revistă de bijuterie contemporană din Europa de Est.

Eveniment susținut de: Domnul de Rouă by Avincis, ABSOLUT, Strongbow, AQUA Carpatica, Antalis și MNAC.

*Accesul permis persoanelor peste 18 ani.

www.magazine.dautor.ro // www.dautor.ro

#AutorMagazine #AutorFair

Details

Date:
Wed, 6 Apr 2016
Time:
7:00 pm - 11:55 pm
Cost:
20Lei
Event Categories:
,
Event Tags:
,
www.dautor.ro

Organizer

AUTOR
View Organizer Website

Venue

MNAC
Muzeul Național de Artă Contemporană, Strada Izvor 2-4
Bucharest, Sector 5 050563 Romania
Phone:
+40 21 318 9137
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.