feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Atelier de pictura in weekend la Brasov

Fri, 22 Mar 2019 ⏐5:00 pm - Sun, 24 Mar 2019 ⏐12:00 am

Atelier de pictura in weekend la Brasov

Va invitam la un workshop intensiv de pictura in weekend la Brasov destinat persoanelor care au mai pictat si care vor sa experimenteze, sa evolueze, sa invete din trucurile unui profesionist; vom aborda acest atelier din perspectiva experimentului, a lucrului rapid, schitei, improvizatiei, spontaneitatii. Este un atelier pentru adulti dar in masura interesului se pot inscrie si adolescenti.

Tematica va fi stabilita dupa sondarea persoanelor care se vor inscrie, urmarindu-se personalizarea programului acestui atelier in functie de interesul participantilor.
Pretul include accesul la workshop. Pretul nu include cazare, masa sau transport . Aceste optiuni sunt la latitudinea fiecaruia.
Fiecare participant va aduce materialele cu care doreste sa lucreze. Recomandam vopsele care se usuca mai repede: acrilice, tempera. Uleiul nu este alegerea ideala desi sunt solutii si pentru cine insista sa lucreze in ulei. Se vor pune la dispozitia participantilor sevalete de camp pe durata atelierului.
Toate conditiile sunt descrise pe site, link https://tabaradepicturahobbyart.org/ateliere-de-pictura-de-weekend-la-brasov/

Cu cine?
Tudor Francu a absolvit Facultatea de Arte Vizuale din Oradea specializarea Pictura in 2001 si a avut o perioada de 3 ani in care a predat pictura si desen la scoala generala din Beius. Traieste din arta iar din 2009 este instructorul de pictura al Taberei de pictura Hobby Art fiind foarte apreciat de toti participantii pentru daruirea cu care transmite din cunostintele si experienta lui artistica iar faptul ca unii au revenit anual in cei 10 ani de tabere uneori chiar de 2-3 ori, este o dovada a aprecierii de care se bucura in randul invataceilor.

Inscrie-te pana in 20 februarie ca sa beneficiezi de reducere (in limita locuilor disponibile)!

Organizator: Arbex Art Decor

Parteneri: https://www.deco-perete.ro, www.arta-inramarii.ro, https://www.craftmall.ro

Details

Start:
Fri, 22 Mar 2019 ⏐5:00 pm
End:
Sun, 24 Mar 2019 ⏐12:00 am
Event Categories:
, ,
Event Tags:
https://www.facebook.com/events/1488978471233662/

Organizer

Arbex Art Decor
Email:
arbexartdecor@yahoo.com
View Organizer Website

Venue

Alchemy Hub
str Rosiorilor nr 4
Brasov, 500102 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.