feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Atelier de b-boying / Valentine Nagata-Ramos

Sun, 12 May 2019 ⏐6:00 pm - 8:00 pm

Atelier de b-boying / Valentine Nagata-Ramos

Atelier de b-boying / Valentine Nagata-Ramos

Cu ocazia găzduirii instalației multimedia de hip-hop “Dansul Războinicilor Oraşului”, compania Par Terre organizează în cadrul Sezonului România-Franţa și un atelier de dans, axat pe tehnici de b-boying.

Atelierul, susţinut de coregrafa Valentine Nagata-Ramos, are loc pe data de 12 mai, de la ora 18:00, la Dance Prestige (Strada Traian Popovici 87 Bucharest, Romania).

Cursul de b-boying include exerciţii de compoziţie a mişcării, de căutare a punctelor de echilibru, de dezvoltare a conştiinţei spaţiului, de definire a mişcării în spaţiu şi de concentrare asupra muzicalităţii, simţirii şi intenţiei în mişcare.

Numărul maxim de participanţi este 25.
Înscrierea se face la adresa de mail: andreea.andrei@cndb.ro până în data de 11 mai 2019.
Taxa de participare: 20 de lei
————————————————————

Valentine Nagata-Ramos (cunoscută ca B.Girl Val) s-a născut în Japonia în 1981. A lucrat cu diferite stiluri de dans, de la clasic la jazz, contemporan, dans african, rock, iar în 1998 a descoperit breakdance-ul, de atunci participând la multe battle-uri, aproape tot timpul cu dansatori din grupuri de sex masculin.

În 2004 a câștigat titlul de vicecampioană mondială cu „Fantastik Armada” în cadrul „International Battle Of The Year” (BOTY) și, în 2007, titlul de duo feminin mondial „Champion” (We B * girlz). A colaborat cu mai multe companii de dans, în calitate de interpret: cu Black Blanc Beur (BBB), Montalvo-Hervieu, Compania 6th Dimension sau compania Par Terre.

În 2007, se reorientează către un stil mai personal, mai aproape de cultura din Japonia. În 2011 creează prima sa piesă solo – „Sadako”.

Details

Date:
Sun, 12 May 2019
Time:
6:00 pm - 8:00 pm
Event Categories:
, , , ,
Event Tags:
,
View Event Website

Organizer

CNDB
Phone:
0746 099 942
Email:
office@cndb.ro
View Organizer Website

Venue

Dance Prestige
Strada Traian Popovici 87, 031424 București
București, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

feeder logo Submit your event