feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Assamblage @ Origin – Passion and Beliefs, Milano 2016

Tue, 6 Sep 2016 ⏐10:00 am - Thu, 8 Sep 2016 ⏐5:00 pm

Assamblage @ Passion & Beliefs, Milano 2016

Assamblage Asociatia Nationala a Autorilor si Designerilor de Bijuterie Contemporana a fost selectata de cunoscuta platforma internationala Not Just a Label pentru a expune o selectie a membrilor comunitatii ei in cadrul evenimentului Origin – Passion and Beliefs. Acesta va avea loc in perioada 6-8 septembrie in cadrul renumitului Fiera Milano Rho-Pero, Hall 8.

Origin Passion and Beliefs este organizat printr-un parteneriat de exceptie NJAL – intre una dintre cele mai proeminente comunitati globale de designeri din zona creativa (peste 18.000) si organizatorul de targuri internationale de bijuterie contemporana Fiera di Vicenza.  Evenimentul este un concept nou de trade show, dedicat designerilor emergenti, cu accent atat pe partea de concept si originalitate, cat si pe partea de manufactura si calitatea executiei.

Asociatia Assamblage a fost lansata oficial in luna mai a anului 2015 in cadrul Romanian Design Week, ca urmare a nevoii de structurare, promovare si sustinere a comunitatii creative din ce in ce mai mari a designerilor de bijuterie contemporana din Romania. Cei peste 400 designeri absolventi Assamblage Scoala de Bijuterie Contemporana demonstreaza ca acest domeniu s-a dezvoltat ca forma de arta de sine-statatoare, in stransa legatura insa cu domenii conexe precum arhitectura, designul de produs, artele vizuale si industria fashion.

Selectia de designeri Assamblage: David Sandu, Juls by Teodora Rus, Gabriela Secarea, Roxana Hodorog, Monica Iacovenco, Madeleine by Madalina Radulea, Malute by Luiza Teodorescu, Lucienne, Cleopatra Cosulet si Corina Mardari.

Origin a adunat la fiecare editie peste 100 designeri din mai mult de 50 tari, transformandu-se intr-un incubator creativ care ofera posibilitati de conectare si networking, precum si expunere internationala catre presa si professional buyers. “Acesti designeri nu au fost selectati doar pentru viabilitatea comerciala a creatiilor lor, cat si pentru dedicarea lor catre maiestrie si calitatea productiei, sustenabilitate si curajul de a fi “oaia neagra” care revolutioneaza industria fashion.” Stefan Siegal, fondatorul NJAL.

Details

Start:
Tue, 6 Sep 2016 ⏐10:00 am
End:
Thu, 8 Sep 2016 ⏐5:00 pm
Event Category:
Event Tags:
, , , ,

Venue

Milano
Milano
Milano, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.