feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Aranjament festiv pentru masa de Crăciun

Thu, 19 Dec 2019 ⏐6:30 pm - 9:00 pm

atelier aranjament handmade de craciun

Last updated on December 9th, 2019 at 05:22 pm

Aranjament festiv pentru masa de Crăciun

Știm că sărbătorile înseamnă în primul rând timp petrecut împreună cu familia, prietenii și toți cei dragi: o masă petrecută cu voioșie, urmată de o lectură sau o conversație plăcută, la lumina bradului de Crăciun.

Ce ai spune dacă ai intra ceva mai devreme în atmosfera aceasta magică? Vino joi 19 decembrie, la 18.30, la atelierul Aranjament festiv pentru masa de Crăciun. Cristina Borș, florist, te aşteaptă cu scorțișoară, anason, conuri, crengi de brad și alte elemente surpriză, ca să meșteriți împreună o decorațiune spectaculoasă.

Vei învăța care sunt instrumentele necesare pentru a realiza un aranjament floral sau din alte elemente vegetale, cum poți folosi uneltele de florist astfel încât să creezi accesorii unice din materialele pe care natura le oferă. Descoperi principiile elementare ale design-ului floral și cum te poți folosi de ele, astfel încât aranjamentul tău să fie construit în mod armonios și echilibrat, iar rezultatul să fie un succes.

La finalul atelierului, vei pleca acasă cu aranjamentul special pentru masa de Crăciun făcut de tine. Vei dobândi cunoștințele necesare pentru a deveni un creator de frumos, atât pentru propria bucurie, cât și pentru a oferi cadouri spectaculoase pregătite de mâinile și imaginaţia ta celor dragi.

Atelierul durează două ore și jumătate. Taxa de participare – 275 de lei – include toate materialele necesare. Înscrie-te din timp pe contact@victoriei.ro, locurile sunt limitate.

Details

Date:
Thu, 19 Dec 2019
Time:
6:30 pm - 9:00 pm
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

feeder logo Submit your event© 2004 - 2020 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email using this contact form and we will get back to you as soon as possible, usually in 1-2 working days. Thank you! 😊

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account