feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Apel de participare – MiniDRAMATURGIE colaborativă

Mon, 22 Feb 2021 8:00 am 5:00 pm

Apel de participare - MiniDRAMATURGIE colaborativă

Atelier de scriere dramatică

Dată limită pentru înscrieri: 22 februarie 2021

MiniREACTOR lansează un nou apel către copiii și părinții din toată țara! Părinții și copiii pasionați de scris vor avea șansa să participe la un atelier de dramaturgie, să își audă textul transformat în teatru audio și chiar să îl vadă montat pe scena MiniREACTOR.

Proiectul se adresează echipelor formate dintr-un părinte și un copil cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani. În prima etapă a proiectului, șase echipe formate dintr-un copil și un părinte/adult vor participa la o serie de cinci ateliere de scriere dramatică, pe tema „istorii adevărate/ istorii inventate”, coordonate de dramaturga Ana Cucu-Popescu. Textele scrise vor prinde viață în format audio, în parteneriat cu Radio România Cluj, iar unul dintre ele va avea șansa să fie montat la MiniREACTOR.

Participarea la ateliere este gratuită, iar acestea vor avea loc online, în zilele de 2, 4, 9, 11 și 16 martie, de la ora 18.30.

Înscrierile la ateliere se fac până la data de 22 februarie, la adresa de mail minireactor@gmail.com.

E-mailul de înscriere trebuie să conțină:

  • Numele complet al participanților
  • Vârstele participanților
  • Un număr de telefon de contact
  • Un text scurt, de maxim 3 fraze în care să descrieți o idee de piesă de teatru pe tema „Istorii adevărate/ istorii inventate”
  • Răspunsul la întrebarea: la câte dintre cele 5 întâlniri credeți că veți putea participa?

Echipele selectate să participe la atelier vor fi anunțate în data de 24 februarie pe pagina de Facebook a MiniREACTOR și pe website-ul www.reactor-cluj.com.

Acest proiect cultural este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării

Parteneri: Himalaya Travel | www.himalayatravel.ro și Radio Cluj | www.radiocluj.ro

Mai multe detalii despre programul Mini Reactor puteți găsi pe pagina de facebook www.facebook.com/mini.reactor sau pe site-ul www.reactor-cluj.com.

Organizers

Mini REACTOR
REACTOR de creație și experiment

Mini REACTOR

Str. Petofi Sandor nr.4
Cluj-Napoca, Romania
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.