2013-2017

2013-2017

2013-2017

Despre pești și toți anii care au trecut. 

Vă aștept la ceva expoziție, cu ceva sunet, cu ceva poezie și bine înțeles cu fotografie. 

Sound design: John Ciurea
Font and book creation: Dragoș Gavrilă

Adresa completa: Blv Regina Elisabeta, 44, ap 45, Interfon 45C

Mai jos se află un text serios ⬇⬇⬇

Proiectul apare ca un jurnal ce prezintă o serie de fotografii realizate între anii 2013-2017 în București. Tema principală a lucrării: Am avut un pește pe nume Miercuri care a murit Joi, conturează esența experienței emoționale resimțite. O întâmplare reală care a capturat un concept asumat de viziune de viață. Moartea și naşterea sunt două dintre temele portretizate în această lucrare, ele vorbind despre ciclicitatea normalului firesc ce se regăseşte în orice aspect al vieţii. Ca teme secundare, cartea vorbeşte despre sexualitate, iubire, relaţiile personale/interumane, trecerea timpului şi sentimentul de solitudine.

Pentru a realiza o experienţă completă am ales să lucrez cu poezie, aceasta conturând liric sentimentul resimţit. Aici se crează un univers original în care abstractul ia formă concretă, iar legătura dintre abstract şi concret se realizează bivalent. Caracteristica predominantă a limbajului este ambiguitatea împinsă până la aparența de absurd şi nonsens. Metaforele devin originale datorită subtilităţii lor, iar imaginile artistice sunt insolite.

Ca aspect secundar, cartea jurnal, caută să sublinieze importanța spaţiului: Bucureşti, România 2013-2017. Raportarea emoţională realizându-se în concordanţă cu acest element nelipsit din cadru. Spaţiul social-politic are rolul de a contura şi de a completa orice spectru al individului, inclusiv cel intim.

Leave a reply (we review all comments)