The Plant – BUY MORE SHIT

The Plant - BUY MORE SHIT

BUY MORE SHIT este o ilustrație realizată de the Plant în 2023 prin care transmite o viziune asupra societății consumeriste din care facem parte.

STATEMENT 

Conceptul  din spatele proiectului BUY MORE SHIT se leagă de nevoia falsă de a consuma și/sau de a deține diverse obiecte de care nu avem cu adevărat nevoie. Din cauza acestei nevoi pierdem adevărata esență a vieții, și ne creem un scop din a deține cât mai mult, de a fi primii, de a avea acces la diferite lucruri exclusiviste, de preferat fără să depunem nici un măcar un minim de efort.  „Ai nevoie” de o mașină de lux, un televizor gigantic, o vilă cu piscină (desigur), bijuterii multe, haine și genți de firme care mai de care mai scumpe, și o incăpere in vila ta cu 100 de camere destinată special pentru ținut banii ca să ai o viață împlinită. Dacă urmărești idealurile astea, ești un om pierdut, și consider că „ai nevoie” de fapt să îți recalibrezi busola.

Această lucrare prezentată mai jos este doar o mică bucată din întreg proiectul BUY MORE SHIT. Este de fapt un paste-up de 3 metrii realizat in Ploiești, în cadrul festivalului de Street Art: Artown, ediția 2023. 

Pagina proiect: 

https://vlight-crew.com/2023/04/04/buy-more-shit/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *