Black Luna – Illusions of Identity

Maria Ana – Illusions of Identity

Illusions of Identity este o lucrare care a răsărit dintr-o revelație proprie, asupra păreri pe care lumea ce te inconjoară și-o formează bazată pe stereotipuri și preconcepții.

Suntem deseori învățați cum să judecăm o carte după copertă, mai degrabă despre cum să ne bucurăm de lectura pe care aceasta o poate oferi.

Pentru mulți oameni, “upgrade-ul” fizic pe care și-l formează,  prin diferite adaosuri, precum tatuaje și pierce-uri, este o exprimare a sinelui, care pentru alți oameni poate fi interpretat negativ sau pozitiv, bazat pe preconcepții sau diverse interpretări psihologice.

Cu toate aceastea, este greu sa nu trăim printre oameni, chiar daca până și cei mai apropiați și îndelungați prieteni ne pot judeca greșit (negativ sau pozitiv), indiferent de cât de multe știu despre interiorul nostru. Doar noi putem ști adevărul din interior, cu toate ca  putem fi influențați sau afectaț de interpretările lor, ceea ce ne poate duce de multe ori in derută pâna aflăm cu adevarat.

Ce vrea să spună lucrarea prin “illusions” este că indiferent de ceea ce se crede, oamenii din jurul nostru vor creea mereu identăți care le atașează sinelui nostru, identități formate prin propria lor viziune și propriul lor filtru, devine o iluzie a interpretării personale din propriile lor experiențe.

Căutarea sinelui este pentru majoritatea dintre noi, un drum lung intr-o viață de om relativ scurtă, trecem prin multe metamorfoze, iluzii și negări, pană la adevărul nostru personal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *