Andrei Felea – Bee Careful

ANDREI FELEA - Bee Careful

ANDREI FELEA – Bee Careful, Bucuresti, Str. Lt. Scarlat Mareş nr. 31, AN 2021

Despre lucrare:

Albinele melifere sunt de o importanță majoră în polenizarea plantelor și culturilor, având un rol vital în menținerea biodiversității și echilibrului ecosistemelor, datorită adaptărilor specifice ce țin de biologia speciei și simbiozei dintre acestea și plante.
Avansarea rapidă a industriei și tehnologiei afectează în mod direct albinele. Într-un fel anume trebuie să punem toate astea în armonie fără să afectăm biodiversitatea și planeta.

Despre artist:

Andrei Felea are 27 de ani și este artist vizual. S-a născut în Galați unde a locuit până la terminarea liceului. Inițial s-a îndreptat spre cursurile Facultății de Design de Produs, dar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată dar plăcută și a ajuns să urmeze studiile de Artă Murală din cadrul Facultății de Arte Decorative și Design din București unde a absolvit masterul. În prezent lucrează în domeniul restaurării dar nu se abține să facă picturi murale în  continuare. Are propriul univers și este plin de imaginație.  Lucrările lui te pun pe gânduri și mesajul lor poate fi interpretat în diferite moduri de ochii privitorilor.  Mereu în căutarea cunoștințelor și a ceva nou, istoric, social și cultural,  dorind mereu să oprească momentul surprinzându-i pe alții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *