7 variante delicioase pentru un prânz la birou

Lists: Servicii de livrare pentru prânz

Diminețile par mereu prea grăbite pentru a strecura pregătirea unui lunch box în program, iar automatele cu gustări devin în scurt timp cel puțin neinspirante. Cum să te concentrezi 100% și să fii productiv la serviciu când foamea nu-ți dă pace? Din fericire, nu trebuie să-ți bați capul prea mult cu răspunsul la întrebare; am găsit 7 alternative hrănitoare pentru masa de prânz pe care vei vrea să le comanzi în fiecare zi. Să înceapă livrările!

Yellow Menu

Yellow.Menu

Între 11:00 și 15:00 găsești o alternativă mai rafinată la Yellow. Ne place faptul că poți comanda ușor, chiar din seara anterioară, și alege intervalul orar pentru livrare. Mai mult, la pregătirea meniului lor special participă Chef Nico Lontras și Chef Johnny Șușală, cu care ne-am întâlnit (și răsfățat culinar) la evenimentul de lansare Don Catering de anul trecut.

FROG

FROG

Pe noi FROG ne-a cucerit definitiv după brunch-ul de Ziua Îndrăgostiților de la MNAC, iar de atunci ne-am tot dat întâlnire pentru masa de prânz. Fiecare zi aduce un meniu nou, pe care îl poți comanda începând cu ora 10:00. Combină o supă cu quiche/sandwich/salată/fel principal și cu desert, iar bucuria papilelor tale gustative te va costa doar 25 de lei, adică fix cât este comanda minimă pentru zona Cotroceni. Pentru restul Bucureștiului, minimul este de 50 lei.

Burgerz

Burgerz

14 tipuri inedite de burgeri te așteaptă de luni până duminică, de la 10:30 la 22:30 dacă ai fericirea de a lucra (sau locui) în sectoarele 1 și 2. Comanda minimă este de 30 de lei, iar transportul gratuit.

 

Rawdia

Rawdia

Rawdia propune un mod sănătos de a-ți astâmpăra foamea, cu preparate raw-vegane delicioase. Comandă din timp (luni 11:00-15:30, marţi-vineri 9:30-15:30), iar la ora programată bunătățile lor sunt pe biroul tău. Dacă însă ai preferat să fii spontan, va trebui să aștepți aproximativ 1-2,5 ore pentru comandă. Livrările se fac de luni până vineri de la 11:30 la 16:00, iar comanda minimă este de 50 lei

La Plăcinte

La Plăcinte

Sfârșitul anului trecut a venit cu o surpriză frumoasă pentru iubitorii de bucate tradiționale românești: La Plăcinte a inaugurat serviciul de livrări la domiciliu, disponibil de luni până duminică între 10:00 – 21:45, pe o rază de 3-4 km față de restaurantele selectate. Nu există comandă minimă, dar celor sub 50 lei li se adaugă o taxă de 8 lei pentru transport.

Sector Gurmand

Sector Gurmand

De luni până vineri, alegi între 2 supe sau aperitive, 3 feluri principale, 1 desert și 1 smoothie (din care cel puțin o supa și un fel principal vegetariene), bazate pe produsele de sezon. Comanda se poate face online și telefonic în intervalul 10:00 – 16:00, iar livrarea se face între orele 11:00 și 16:00, cu un timp de așteptare de 60-90 de minute, și este gratuită.

LaSafi

LaSafi

Încheiem lista cu o recomandare exotică care să te scoată din rutină (fie ea și culinară): ce zici de un prânz cu specific libanez?  Comanda minimă variază între 50 și 200 lei în funcție de zona de livrare, așa că poți profita de pauza de masă ca să te împrietenești colegii de birou.

Ce alegeți azi?

Words: Violeta Năzare

Lists

Leave a reply (we review all comments)