The Skywalkers lanseză single-ul ”Back in time” și anunță albumul de debut

The_Skywalkers_1

Cu un sound interesant și o energie specială, piesa ”Back in time” a trupei The Skywalkers este ca o gură de aer proaspăt: te binedispune, te duce înapoi în timp într-un loc de care ți-e dor și te lasă să visezi. Piesa a fost lansată recent, a fost foarte bine primită de public și ne face deja o idee despre ceea ce vom putea asculta pe viitorul album.
Thea, solista trupei:

„Atunci când am scris această piesă mi se făcuse dor de toate momentele speciale din copilărie si am vrut ca, măcar pentru o clipa, să mă întorc înapoi în timp și să retrăiesc toate acele emoții.”

Trupa s-a înființat în anul 2015 la Timișoara și reunește patru tineri talentați și pasionați de muzică: Thea Marconi – voce și chitară, Raul Iuga – chitară, Raluca Mandae – chitară bas, Matei Marconi – percuție. Au concertat în cadrul mai multor festivaluri și evenimente de profil unde s-au remarcat prin originalitatea pieselor, sound-ul modern și calitățile vocale ale solistei. Au acumulat experiență, au învățat permanent și și-au stabilit identitatea muzicală într-un mix de rock, pop și soul. În acest moment se simt pregătiți pentru următorul pas important: realizarea și lansarea primului lor album.

Thea:

”Muzica trebuie să fie autentică, deci să reprezinte total artistul. Ne bucurăm atunci când oamenii zâmbesc, cântă, dansează și se simt bine la concertele noastre. Înseamnă că am transmis emoția, mesajul și toată magia”.

Albumul de debut al trupei The Skywalkers se va numi ”The way I feel”, va conține șapte piese și va fi disponibil în toamna aceasta. ”Back in time” este o primă piesă de pe acest album. Pentru viitor, cei patru tineri își propun să urce pe scenele celor mai importante evenimente muzicale din țară.

The Skywalkers – Back in time

Tags:

Leave a reply (we review all comments)