TAQUERIA angajează Casieri, Bucătari și Ajutori de Bucătari

TAQUERIA angajează Casieri, Bucătari și Ajutori de Bucătari

TAQUERIA triungiuri și biluțe

 

Candidatul ideal

Dacă crezi că oaspeții restaurantului nostru sunt motivul principal pentru care mergi la muncă in fiecare zii, dacă crezi că zâmbetul poate schimba ziua tuturor oaspeților care ne calcă pragul, atunci noi vrem să faci parte din excepționala echipă “TAQUERIA” si te rugăm să aplici aici.
Deoarece TAQUERIA este o companie care se adresează unei clientele locale dar și internaționale, cunoștiințe minime de limba engleză sunt obligatorii.

Descrierea jobului

TAQUERIA oferă joburi full-time și part-time și oportunități de avansare rapidă a membrilor dedicați echipei, care doresc să crească odată cu compania noastră.
TAQUERIA oferă aceleași oportunități și șanse de angajare tuturor persoanelor, indiferent de vârstă, rasă, credință, culoare, sex, naționalitate, religie, orientare sexuală, identitate de gen, dizabilități, stare civilă, ori statut socio-economic.
Avem nevoie de oameni de echipă, adaptabili la tot ce presupune munca din cadrul bucătăriei dar și de servire a oaspeților noștri.
Succesul companiei TAQUERIA este dependent de fiecare persoană care face parte din echipa noastra; vom face tot posibilul pentru a vă oferi instrumentele necesare pentru a obține nivelul maxim de succes si vom investi timp în tot ce înseamnă formării la locul de muncă.

Descrierea companiei

TAQUERIA s-a născut din dragostea pentru bucătaria mexicană, în special a mâncărurilor care pot fii savurate în marile restaurante “Tex-Mex” de pe coastele de Vest și Est a Statelor Unite ale Americii.
TAQUERIA va împărtăși această minunată bucătărie regional și cu românii, care nu au intrat până acum în contact cu aceaste delicatese.
La TAQUERIA, ne dorim ca fiecare dintre oaspeții noștri să aibă o experiență unică.
Lucrurile care stau la baza experienței plăcute a oaspeților nostri sunt evidente: alimente proaspete, prietenia angajaților, curațenia zonei de servire a clienților și a felului minunat în care noi rulăm burrito-urile.

Aplică pe Ejobs.ro

Aplică direct pe site-ul Taqueria.ro

Leave a reply (we review all comments)