INTERPOL Live @ Arenele Romane 20 iunie

Interpol Arenele Romane Poster FINAL

Trupa newyorkeză INTERPOL, celebră pentru stilul unic de indie rock și post-punk revival, va concerta la București pe 20 iunie 2023 la Arenele Romane.

https://www.facebook.com/events/250578914032150

De la începutul carierei lor, Interpol a fost departe de a face excese pe scenă și în studio, cei trei sunt laconici, cu instrumentale și aranjamente fără artificii sau efecte speciale, dar țintite către inimi și cu texte și mesaje psihedelice care te provoacă la meditație. Cântecele Interpol lasă ascultătorului spațiu pentru reflecție și imaginație. Uneori negrul poate fi culoarea speranței.

„Încă în formă, cu metodele rafinate”, cântă solistul Paul Banks pe melodia „Toni”, piesa de deschidere și single-ul principal de pe cel de-al șaptelea album Interpol, The Other Side of Make-Believe, cântec care are deja peste un milion de vizualizări. Noul album explorează un nou teren pentru grup: căile sinistre ale vieții contemporane impregnate cu dor pastoral și grație redescoperită. Aranjamentele serpentine pe chitară ale lui Daniel Kessler sunt înalțătoare, toboșarul Samuel Fogarino alege o precizie percusivă pe măsuri compuse, în timp ce vocea cu un timbru unic a lui Paul Banks emană o vulnerabilitate care probabil îi va surprinde pe cei mai mulți fani ai trupei. La urma urmei, spune Banks, „există întotdeauna o a șaptea oară pentru o primă impresie”.

Concertele turneului The Other Side of Make-Believe, vor acoperi cele mai mari locații de concerte de pe ambele părți ale oceanului Atlantic, și vor răsuna nu doar hiturile recente, ci și piesele clasice de pe albumele vechi, pentru satisfacția cunoscătorilor vechi ai trupei și fanilor neofiți. Paul Banks, Daniel Kessler și Sam Fogarino sunt în cea mai bună formă muzicală și vor demonstra acest lucru live pe 20 iunie la Arenele Romane București la un concertul de neratat.

Invitați speciali om la lună.

om la lună este o trupă rock din București, cu multiple influențe de la alternative și indie, la post-punk și electro-rock, iar versurile poetice dau o semnătură personală trupei. S-a format în 2018 ca proiect solo al lui Doru Pușcașu, remarcându-se încă de la început pentru demersul sincer de poezie cântată, iar toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band.

Trupa are la activ trei albume de studio: “Dans” (2020), compus și înregistrat în perioada de lockdown; “În caz de om la lună, strigați om la lună stânga/dreapta, după caz” (2021) și “Echilibru” (2022) și a devenit, în cei patru ani de activitate continuă, foarte apreciată pentru mesajul autentic și încărcat de vulnerabilitate și pentru sinceritatea fiecărei apariții. om la lună a crescut cu fiecare concert, cu fiecare episod de muzică și storytelling, transformând fiecare apariție într-o experiență foarte intimă, memorabilă, ce apropie oamenii într-un mod iremediabil.

La cinci ani de la inființare, om la lună a devenit una dintre cele mai populare și iubite trupe de rock alternativ/indie rock din România, cu participări la festivaluri importante, cu numeroase concerte sold out și cu o comunitate de fani devotați în toată țara.

Bilete se găsesc pe platformele:

Twitter

https://twitter.com/Interpol

Facebook

https://www.facebook.com/interpol/

Website

https://www.interpolnyc.com/

Instagram

https://instagram.com/interpol

Youtube

https://youtube.com/InterpolVEVO

Spotify

https://open.spotify.com/artist/3WaJSfKnzc65VDgmj2zU8B

om la lună

https://omlaluna.ro/

Leave a reply (we review all comments)