GAME ON – ediție de iarnă 2023

Data: 28.03.2023

Comunicat de presă 

GAME ON – ediție de iarnă 2023

Game On – a non virtual game experience”, a doua ediție de iarnă organizată în cadrul platformei Urbaniada.ro, a avut loc în perioada 17-19 martie 2023, pe pârtia Lupului din Poiana Brașov. Evenimentul a integrat elementele culturii urbane de iarnă, fiind un mix de sport extrem și artă urbană. Game ON este rețeta Urbaniada.ro de a antrena sportivii și publicul în experiențe non virtuale, outdoor, pe parcursul cărora sunt combinate cele mai titrate sporturi de acțiune de iarnă cu arta stradală, într-o altfel de abordare a dictonului “Mens sana in corpore sano”. 

Platforma Urbaniada.ro promovează evoluția și performanțele sportivilor urbani, de aceea evenimentul este gratuit și deschis tuturor. Mulțumită sponsorilor și a valorilor comune, viziunea Urbaniada.ro a fost posibilă în cadrul Game On, participanții bucurându-se de un eveniment fără taxe de înscriere.

În inima munților, s-a amenajat un snowpark pentru pasionații de ski și snowboard, alături de comunitatea de ski și snowboard și de partenerii Urbaniada.ro: Primăria Brașov, Comprest, Cu Arta Pe Față, Urban Invest, Alpin Magic Land și Tipografia. Snowpark-ul a conținut elemente progresive, anul acesta având două noi elemente: un shooter și un A-frame.

Participanții, cu vârsta minimă de 6 ani, au fost angrenați în jocuri și întreceri, de tipul freestyle, slopestyle și horse. Cei mai experimentați rideri au dat note celor prezenți în parc pentru a îi încuraja să își perfecționeze skill-urile, aceștia făcând demonstrații de tehnică și stil.

La finalul evenimentului s-a organizat o petrecere privată, unde participanții s-au bucurat de muzică de calitate cu DJ.

Din punct de vedere turistic și cultural, evenimentul a adus oameni din toată România și a susținut afacerile locale brașovene. 

Partenerii și sponsorii, care au deja o tradiție în a sprijini comunitatea noastră de freestyle, au oferit premii pentru cei mai talentați rideri. Aceștia au fost recompensați cu plăci și echipamente necesare pentru continuarea practicării acestor sporturi. 

Mulțumim sponsorilor pentru implicarea lor și pentru susținerea oferită participanților:

Urban Monkey – ne-au ajutat cu sucuri naturale și mâncare pe tot parcursul evenimentului; Vitanimix – ne-au susținut cu apă și apă cu vitamine pentru un plus de energie.

Sponsori – magazine ce susțin comunitatea de rideri ski și snowboard din țară.

Flava Shop Brașov, Snowsports.ro, Cu Arta Pe Față, Decathlon, Etaj Shop, X Outdoor, J wax.

Contact

Irene Raicelai

raicelai.irene@gmail.com 

Leave a reply (we review all comments)